anonim_4396
| Anonim întreabă:

Caut o persoana, nu l-am mai vazut de foarte mult timp si as dori din toata inima sa stiu ce mai face. Se numește Dănuț Moravschi, nu-i cunosc data nasterii poate fi între 1957-1960. E căsătorit și nu vreau sub nici o forma sa creez probleme cu familia. Si nu vreau ca cineva sa afle. In adolescenta a practicat boxul. Dacă știe cineva cum pot afla de el, va multumesc din inima.

Răspuns Câştigător
| Simpatik a răspuns:

Draga Dana, nu cred ca siteul acesta este adecvat pentru asa ceva, mai ales ca intra tot felul de adolescenti mistocari.
Aveti posibilitatea sa cautati dupa acest nume profilul dansului pe Facebook, sau daca e ceva mai intim sa zicem chiar puteti plati un detectiv particular sa il gasesca pe aceasta, insa va costa ceva banuti.
Din detaliile pe care le dati cu siguranta nu sunt sanse prea mari sa descoperiti persoana.
Dar incercati pe Facebook in primul rand poate recunoasteti figura acestuia pe vreun profil.
In functie de ce v-a legat de acea persoana, daca aveti persoane, cunostinte din trecut ati putea sa le cautati pe acelea sa va de dea aceste informatii, de ex. daca ati fost colegi ati putea apela la un coleg, daca nu ati tinut legatura cu acei colegi poate va amintiti tot asa numele unuia dintre ei si sa-l gasiti prin Facebook.
Daca ati fost iubiti sau mai stiu ce hobbyuri ati avut impreuna, poate tot asa ati avut cunostinte care ar putea sa furnizeze o informatie ceva.
Este posibil in schimb ca persoana pe care o cautati nu sa fie decedata cum spunea cineva mai sus la misto, ci pur si simplu sa nu aibe Facebook, sunt destule persoane mature care nu si-au creat cont acolo.

| Anonim explică (pentru Simpatik):

Iti multumesc, de fapt vreau sa inchid contul si nu stiu cum sa fac

6 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cauta un it-st bun si sa il caute in dark web, daca normal nu ai gasit nimic.

| cfrtobias a răspuns:

Pai suna-l sau cauta pe Facebook sau undeva

| oz_1736 a răspuns:

Sunt aplicatii pe google in care cauti persoane dupa nume sau foto. Scrieti pe google numele, orasul si cuvantul dosar. E posibil sa fi avut un proces de mostenire sau altceva. Acolo gasiti diferite adrese si persoane. Cautati-l intre prietenii sau like-uri-le acelor persoane. Cautatii prietenii sau rudele pe Facebook

| AcelCinevaa a răspuns:

A murit

| AcelCinevaa a răspuns:

Cred ca a decedat