|

Ce se intampla daca incerc sa cumpar ceva de pe google play cu cardul de credit si nu am bani pe card? Voi primi un mesaj?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu poti cumpara. Unii au dispozitive speciale in aplicatie si o sa scaneze si o sa vada ca nu ai nici un ban si nu te va lasa sa cumperi incearca sa vezi asa am facut eu odata cu Netflix si au stiut ca cardul e gol si nu am putut sa ii pacalesc...

| explică (pentru misssuccubus):

Mersi Mult!

| a răspuns (pentru misssuccubus):

De ce dispozitive vorbesti acolo? Astea-s imbecilitati si nu mai vorbi rahat inainte sa te documentezi.

In primul rand conteaza tipul cardului pe care il ai si daca in spate contul are descoperire sau nu.
Daca ai card de debit cum sunt majoritatea emise de banci ai in spate si o acoperire si poti scadea sub 0 si pentru fiecare zi cat esti pe minus ai o dobanda pe care o sa o achiti cand bagi bani pe card.

Cand vrei sa platesti ceva online cu card se face legatura cu banca si daca tu dispui de suma respectiva banca o blocheaza si urmeaza finalizarea tranzactiei prin introducerea contului de siguranta(3D secure).

Legat de Netflix, cand adaugi un card prima data in aplicatie o sa blocheze o suma de bani pana cand verifica ca exista cardul respectiv si e ilicit si dupa o sa iti deblocheze suma. Ca iti ia abonamentul pe luna e altceva.

2 răspunsuri: