| Mayy a întrebat:

Chiar am nevoie sa castig niste bani si as vrea sa stiu de pe toate site'urile astea care exista cu reclame, clickuri si altele. care le-ati incercat si care v-au adus castiguri? Multumesc!

2 răspunsuri:
| MoonLight a răspuns:

Buna Mayy! Sunt o mare amatoare a site-urilor cu PTC-uri (adica site-uri cu reclame). Am o lista intreaga de PTC-uri in care am incredere. Iar acestea nu le-am cautat eu, ci mi-au fost recomandate personal de cativa prieteni de familie care si ei au recurs la acest mijloc de facut niste banuti in plus.
Uite aici lista site-urilor PTC pe care o folosesc:

1.Neobux.com
2.Symbux.com
3.BuxP.info
4.ClixSense.com
5.Incrasebux.com
6.carribeanbux.com
7.SnapBux.com
8.Buximple.com
9.Doubler bux
10.Infinitybux
11.Buxsecure
E destul de plictisitor, dar de asemenea doresc sa castig si eu ceva banuti in timp ce stau la calculator. Aloc aproximativ 1 ora pentru toate aceste site-uri, dar de cand le fac am strans aproape 200 de dolari big grin.


anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Bani pe internet din click-uri se fac doar daca ai un domeniu inregistrat pe numele tau, forum, cu foarte multi vizitatori pe zi si pe care se afla reclame, restul sunt inselatorii in care din pacate cad foarte mult oameni prinsi in mrejele sperantei false.
Singura solutie este sa lucrezi realmente.

Cat timp nu exista un contract de prestari serivccii in care detinatorul de site sa semneze clauza in fata notarului cu raspundere penala ca se obliga sa plateasca, totul este oficial inselatorie.