anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cine credeți ca e doamna cu nickname-ul clara_p de pe forumul romedic.ro? Am văzut ca dădea răspunsuri foarte pertinente în ramura psihologica /psihiatrica, probleme medicale. Credeți că e userul Brigaella de TPU? Ca nu mai dansa dădea răspunsuri asa de pertinente în probleme medicale sau cine credeți ca e?
Am văzut ca a ajutat o mulțime de persoane cu răspunsuri în afecțiuni psihice, răspunsurile dânsei sunt efectiv la superlativ și pe forum am văzut ca nu e medic acreditat, acolo sub name-ul dânsei e menționat,, nu este medic /terapeut.

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

O nu, specialist in medicină și alea-alea e imbatabilul user AvalohAlyn

| Anonim explică (pentru sierra1):

Crezi ca era el undecouver? Sub name-ul clara_p? rolling on the floor da, am văzut ca e pasionat de medicina, far fără studii e cam complicat sa progresezi. Avem destui pseudomedici care se dau medici în tara... Eu îl respect ca el are cea mai grava forma de depresie, și nu prea sa plâns pe TPU de acest aspect în ideea sa pună întrebări legate de suicid, râdeți voi de el dar e incredibil de greu sa lupți cu o depresie de tipul ce o suferă tipul, mulți de pe TPU nu ar fi rezistat sa lupte cu asa ceva, pana și depresia mea e pepsi pe lângă a lui. Nu mai are rost sa spun ce tip de depresie are, dar el e incredibil de puternic, e un exemplu pentru noi toți.

| Clauden a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu isi afiseaza latura depresiva dar din pacate si-o arata pe aia religios-conspirativa. Ai vazut cate pune despre cum se poate reincarna, cum poate face vraji, cum poate sa vindece prin simpla atingere sau celelalte cum ca simte in aer ca armaghedonul e aproape, ca reincarnarea nu stiu ce bla-bla-bla. laughing
Omul m-a blocat de ceva timp caci la o intrebare n-am rezistat sa nu-i spun ca e un drogat ireversibil, dar inainte punea niste intrebari... Dany, AlexDorinel, Pamanteanul sau Rosa sunt copii mici pe langa el.

| Anonim explică (pentru Clauden):

El spera sa existe reincarnare ca în asa mod sa aibă o alta viata normala și sa nu semene cu viata lui actuala plina de suferință din cauza depresiei, deja când o iei pe urmele religiei... Aici ma abțin sa spun ceva dar... Sper măcar religia sa o înlăture ca Dumnezeu nu o sa îl scape de tipul lui de depresie niciodată, nici tratamentele, nici medicii, dar repet doamne feri sa fiți în pielea lui, sa suferiți de depresia lui. El zicea ca era deștept, ca învața bine la școală și deodată sa îmbolnăvit, parca o data mi-o zis ca și-o bătut joc cineva de el, niște "prieteni" nu mai știu, el era oricum predispus acestei boli, mai devreme sau mai târziu tot se îmbolnăvea. Eu pot sa îți confirm ca depresia este una din cele mai grele boli, te izolează de societate și nu poți face absolut nimic pana ce neurotrasmitatorii nu urca, atunci îți revine energie, voința, interesul sa faci ceva, când sunt la pământ nu poți, degeaba te forțezi sa faci ceva în acesta privința ca mai rău înrăutățești, trebuie sa aștepți pana lucrurile revin la normal, dar uneori nu mai revin, ramai asa toată viata o leguma, e o chestie ce tine de mediatorii chimici a creierului, de un dezechilibru chimic major, el nu are o depresie obișnuită, ci cu elemente psihotice, deci ceva în zona psihozei, nu are rost sa îl judecați ca nu e vina lui, asa se manifesta boala, cum se manifesta la unii prostia dar nu realizează ca sunt pe penibili. El o ajuns la o disperare, fiindcă depresia lui ii produce o foarte mare suferință, și de asta probabil o apelat la divinitate. E un băiat civilizat, și e un exemplu, mulți dintre noi nu am fi rezistat cu tipul lui de depresie, ne puneam capăt ți-o spun sigur ca am studiat aceste probleme.

| Yuoia a răspuns:

Am vazut si eu raspunsurile Clarei cu mult timp in urma. Uitasem de ea. Dar nu toate raspunsurile ei sunt "la superlativ". Daca asa ti se pare, inseamna ca stii foarte putin despre medicina. Nici cat sa pansezi o julitura de copil. Clara citeste pe alte forumuri, face analogii si... raspunde pe Romedic.

| Anonim explică (pentru Yuoia):

Unele răspunsuri, nu toate, am cam umflat-o si eu, nu i-am văzut toate răspunsurile, dar am văzut ca o ajutat multă lume cu afecțiuni psihice. Pai nu știu multe despre medicina ca nu sunt medic, nici tu nu ești, dar fata de ce avem pe aici, clara dădea răspunsuri mult mai utile. Eu i-am văzut răspunsurile în care ajuta persoane cu probleme psihice, pe acelea în mod special le-am vazut mai mult. Dacă tu negi ca răspunsurile dansei nu erau eficiente, și utile înseamnă că ai o problema la doaga. La superlativ nu chiar, Rectific, a dat răspunsuri pertinente, eficiente, pe ramura psihologica /psihiatrica, asta cu,, citește de pe alte forumuri și face analogii nu știu ce sa spun, poate e asa cum spui tu, sau poate debitezi inepții mai mari decât tine venind cu afirmații nefondate. Dacă e pana acolo și tu o faci din când în când, nu poți fi ipocrit! Ea în comparație cu tine ajuta o mulțime de persoane pe acel forum, tu pe aici nu ai facut nici un sfert cât o "făcut" ea acolo, nu ești tu în măsura sa faci astfel de afirmații nedovedite.

| Yuoia a răspuns (pentru anonim_4396):

Si de ce ar fi Brigaela? Brigaela lucra la morga. A afirmat chiar ea in postari.
"Ea în comparație cu tine ajuta o mulțime de persoane pe acel forum"
Eu, decat sa dau sfaturi proaste, mai bine ma abtin. Altfel va raspundeam tuturor aici cu tampenii si aveam rating mai mare decat RAY.
Dar pe unii destepti si cunoscaatori ca tine, pana si una cum e Clara ii poate manipula. Ne mai miram ce face clasa politica din noi?

| doctorandus a răspuns (pentru Yuoia):

Clara_p are schizofrenie paranoida, crede mai degraba in abstinenta totala, post, rugaciuni si exorcizare decat in tratamentele medicinii moderne.

A, da, are onanofobie cu spume la gura. https://www.youtube.com/watch?v=k1Mjrx-Ir5U

| Yuoia a răspuns:

Citesti pe sarite sau esti analfabeta functional si nu intelegi ce citesti? Dar vad ca stii sa jignesti. Oare nu esti chiar Clara si iti faci reclama? Mi-ai reprosat ca nu dau asa de multe raspunsuri ca ea. Si ti-am raspuns de ce.