| Dana2103 a întrebat:

Cine ma poate ajuta si pe mine sa descarc niste inregistrari audio/video de pe telefon pe laptop prin usb? Nu ma pricep. Trebuie sa fiu conectata la telefon?

10 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Bagi usb-ul telefonului in laptop, in This PC sau My computer (depinde de windows denumirea asta) iti va aparea acolo numele telefonului tau, dai click pe el si apoi cauti unde sunt astea, in DCIM, Media si vezi care sunt, le selectezi, copy-paste si asta ar fi tot. Telefoanele noi cer un fel de conexiune intre telefon si calculator, dar poate sa se conecteze direct doar bagand USB-ul, la mine merge direct.

| Dana2103 explică (pentru Drimmero):

Problema este ca telefonul are display ul
Spart si eu vreau sa iau de acolo niste fisiere importante si nu stiu cum

| Drimmero a răspuns (pentru Dana2103):

S-a inegrit display-ul si nu mai vezi nimic pe el? sau e doar crapat fara sa apara pete de genul? PAi e simplu, tu cand bagi cablul ai acces la cardul de memorie daca ai, fisiere si toate chestiile astea, tie ti se vor afisa pe calculator toate astea, manevrezi din PC tot ce trebuie, nu mai ai treaba cu telefonul in momentele alea.

| Nemessys a răspuns:

Conectezi cablul și în scurt timp în,, my pc " ar trebui sa îți apară o partiție noua pe lângă partiția D și C pe care le ai deja.

Iar când întri în partiția noua, cauți acolo prin foldere sa vezi unde ai fișierele dorite. Deja îți zic ca o sa stai sa cauți mult.

| Dana2103 explică (pentru Nemessys):

Am display ul spart si nu stiu cum sa iau informatii(poze, video) din el... fara ajutor de specialitate
Nu e atat de simplu.

| Nemessys a răspuns (pentru Dana2103):

Nu trebuie sa umbli deloc în telefon. Doar bagi cablul și restul îl faci de pe pc

| nicu991 a răspuns (pentru Nemessys):

Pârtieeeee?

| nicu991 a răspuns (pentru Nemessys):

Ba chiar trebuie, daca nu are setata optiunea "stocare media", "transfer fisiere" (ori cum s-o mai numi in functie de telefoane) drept conexiune default la atasarea cablului USB. La unele telefoane poate ramane setat cablul USB pe "doar incarcare", iar daca ai norocul sa fie ecranul spart nu mai poti sa-l schimbi, desi cred ca exista alte solutii mai avansate pentru recuperarea datelor.

| iustinianKing a răspuns:

Daca este Samsung trebuie sa faci urmatoarele lucruri ca sa te asiguri ca o sa mearga bine:
Apăsați și mențineți simultan butonul de pornire + butonul de creștere a volumului + tasta principală până când apare logo-ul Samsung, apoi eliberați doar butonul de pornire. Eliberați butonul de creștere a volumului și tasta de pornire când apare ecranul ii pui cablul si apesi pe a3 a varianta

Multa bafta eu asa fac de fiecare data