| Kennedy97 a întrebat:

Cum renunt la un cont de hi5?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Pasul 1: Dupa ce te-ai logat pe hi5.com cu contul tau (conditia absolut necesara pentru a sterge un cont este sa ai un cont pe hi5), apasa pe butonul Account din dreapta sus (langa search).
Pasul 2: Dupa ce ai dat click si ti se incarca pagina pentru Account, click in dreapta jos pe Cancel my account.
Pasul 3: Aici, in Cancel my account, trebuie sa completezi adresa de e-mail pentru care ai cont pe hi5, si parola de la contul hi5 (NU DE LA E-MAIL!, decat daca este aceeasi) apoi click pe butonul Cancel My Account.
Pasul 4: Pentru ca cei de la hi5 vor explicatii atunci cand stergi un cont, va trebui sa completezi un formular (mai mult sa bifezi) dupa ce apesi butonul Cancel My Account. Totul se termina dupa mai multe intrebari despre cum ce te-a determinat sa renunti la serviciile lor ideale prin click pe butonul DONE!
Bafta!

5 răspunsuri:
| 100SweetSmile4you a răspuns:

Dai click pe „cont",din stânga sus,sau, mai simplu, intri pe adresa aceasta http://www.hi5.com/friend/account/settings.do
Ultima opțiune care îți apare pe acea pagină este „Anulare cont", pe care trebuie să dai clik pentru a renunța la contul hi5.

| Arrum a răspuns:

Te loghezi, intri in optiunile contului si vezi ca o sa fie o optiune stergere cont.Dai click ca vrei sa iti stergi contul si dupa aia scrii parola si dai stergere cont.Gata ti-ai sters contul.Bye! Funda?

| Alex_2905 a răspuns:

Dai sus la "CONT" apoi jos de tot scrie anulare contbig grin

| CuRcUbEuLuIwEbKiNz a răspuns:

Nu mai intri pe elwinking sau scjimbi parola in asa fel incat sa o uiti!

| anutza_2263 a răspuns:

Vezi sus in dreapta unde scris log out scire langa asta cont apesi pe cont si vezi ca jos ultima optiune scrie anulare cont apeji acolo si dupa aia scrii e-mailu tau si parola si dai anulare cont si gttongue

funda:X