| Theo512 a întrebat:

Cum slabesc 15 KG pana la primavara?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| chocoholic a răspuns:

Nu cred ca o sa slabesti mult, mai ales acum ca vin sarbatorile de iarna cand sunt atatea delicatese pe masa nu stiu cine se poate abtine...dar daca vrei sa incerci te sfatuiesc sa incepi sa mergi la sala, sau daca nu ai timp si bani de sala fa-ti un program (10 min. sari cu coarda, faci 100 de abdomene, sarituri ca mingiuta si mai cauti tu pe internet diferite exercitii), incearca sa mananci la ore fixe, iar daca nu vrei sa tii dieta incearca sa micsorezi portiile cat de mult poti dar in asa fel incat sa te si saturi. In loc de "gustari" (adica dulciuri) manaca fructe. Fara apa si sucuri acidulate. Cel mai bine e sa bei apa plata sau fresh-uri proaspete facute chiar de tine...Incerca sa nu mananci dupa ora 6-7 seara si chiar daca mananci alege un fruct. Renunti la dulciuri! Sper ca te-am ajutat!

4 răspunsuri:
| SonicAndrei a răspuns:

15 Kg e un număr mare. Ai cam 5 luni la dispoziție, deci poți slăbi cel puțin 1 Kg/lună. Desigur, cu mai mult efort, se pot și 3Kg/lună.

1) Mult sport. Aleargă în fiecare dimineață câte 15 minute (mai bine 30, dar nu trebuie în continuu). Practică înotul, nu strică să mergi la sală.

2) Mănâncă mai puțin. Încearcă să mănânci doar fructe și legume, dar nu 10 KG/zi.

3) Urmează tehnici speciale (le găsești pe internet).

Eu îți recomand programul de slăbire de la Forever Living Products. FLP e o mare companie americană (s-a extins aproape pe toată planeta) care produce produse din Aloe Vera. Probabil ști că Aloe e o plantă medicinală care face minuni. Toate produsele sunt 100% naturale și nu au efecte secundare ca restul medicamentelor din farmacii. FLP nu produce doar „medicamente" (nu sunt la propriu medicamente, dar așa se înțelege mai ușor), mai produce creme, cosmetice, etc... (toate 100% naturale).
De ce nu le vezi în magazine, și de ce nu-și fac reclamă? Pentru că lumea nu ar da încredere produsului. Îți dau exemplu Dry Cooker: toți își bat joc de reclamă. Am cumpărat o tigaie asemănătoare (mama, nu eu) și e foarte bună. Eu am „o copie", originalul trebuie să fie mai bun.

OK, uite pe site: http://www.comenziforever.ro/......lata-ID234

Dacă respecți programul Clean 9 vei slăbi bine și sănătos. În mod normal trebuie să fi înscris în firmă, dar produsele se pot cumpăra și așa. Într-adevăr, e scump, dar ce e scump e și bun.

Nu te pun să iei niște produse de la o firmă de care nici nu ai auzit, dar să ști o informație despre ce mai există...

| florin2384 a răspuns:

Daca vrei sa castigi bani foarte usor, cu cateva click-uri pe zi, intra aici.
http://www.maildirect.ro/inregistrare/fb1c283925dfcfca188a7477990bad8e

| SonicAndrei a răspuns (pentru florin2384):

Îmi place răspunsul tău. Citește cu mai multă atenție întrebarea. Theo512 a întrebat cum slăbește.

| Giumbix a răspuns:

Sport