| Iriiiii a întrebat:

Deci...am multi virusi in calculator... mi s-a terminat licenta la antivirus si au intrat o tona de virusi in pc.nu stiu ce am facut si am instalat Security Master AV dar trebuie cumparat si nu pot face nimic cu el. ma atentioneaza ca am vreo 41 de virusi care imi infecteaza calculatorul.
am dat sa scaneze cu ESET online scanner si mia gasit doar vreo 16 virusi pe care mi ia sters.
am instalat anti virusul Karspersky Anti-Virus. cand dau sa scaneze nu imi detecteaza nici un virus. dar Security Master AV tot imi spune ca au mai intrat in calk ink vreo 20 de virusi. ce sa ma fac? nu e bun antivirusul Kaspersky?
Si cum pot sa sterg Securiry Master AV din calk? K nu il gasesc la Control panel - Add or remuve programs ca sa-l dezinstalez.
Va rog ajutati-ma! nu mai stiu ce sa ma fac! imi merge fffffff greu calku!

7 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

Reinstaleaza windows-ul si nu mai ai nici un virus

| Derye a răspuns:

Cati antivirusi ai in PC?
Cand instalezi un antivirus nou in dezinstalezi pe cel vechi.

| hackey a răspuns:

Kaspersky consuma foarte multe resurse! Daca ai un calculator mai slab kaspersky da impresia de un virus cat se poate de activ.
Foloseste nod 32

| crazygirlyo a răspuns:

E clar ca deja ai calculatorul plin de virus, sfatul meu e sa consulti cat mai rapid un specialist daca nu vrei sa ramai fara comp straight face.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Scumpo, security master av este el insusi un VIRUS! este de tip rogue. descarca dr web cure it si pune-l sa scaneze. este free. sau incearca mbam free edition, tot un scaner. pune-l sa scaneze si apoi urmeaza-i instructiunile. si nu mai cauta anti-virusi cu bani, pentru ca sunt o multime la fel de buni, gratis! avasat, avira free, comodo av + firewall. ti-i recomand. tine-ma la curent.

| rodut a răspuns:

Si ca sa continui, inainte de a instala un antivirus, dezinstaleaza-l pe cel care il aveai instalat deja. altfel intra in conflict si iti incetineste pc-ul.