|

Hei.Cum se instaleaza un receiver tv? Am cumparat un televizor, un receiver. Mentionez ca nu am antena. Nici cablu. In pachetul receiver-ului am doar cablu Hdmi, scart. Am instalat programele dar imi spune ca nu am semnal. Ce trebuie sa fac? Imi trebuie antena? Sau ce trebuie sa fac ca sa pot sa vad programele pe tv?
Receiverul mai are port usb, Koaxial, Sat in. Ce cablu imi mai trebuie? Dau funda.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Îți trebuie abonament/cartela la d-ăștia de distribuie posturi laughing a skilled ăștia au receiverele lor
Cu o antena simpla ma îndoiesc ca prinzi mai mult de TVR

| a răspuns:

LAL
de unde vrei sa vezi TV?
daca din satelit, atunci iti trebuie antena EXTERNA (outdoor), sa o instalezi si specialist sa o pozitioneze spre satelit, dupa care iti trebuie cabluri

in plus, ai verificat daca tv-ul nu cumva are receiver incorporat?!?

| a răspuns:

De la cine ai luat echipamentul respectiv? De la Gigi din coltul strazii? laughing Echipamentul pentru receptie tv digitala este oferit de operatori gen Orange, telekom, digi etc. De la acestia obtii echipamentul prin achizitie ori inchiriere iar ei se ocupa de instalare si configurare. Reciverul functioneaza cu o cartela (abonament) care mai departe este legat la o antena satelit externa prin cablu COAXIAL, antena care este orientata in functie de pozitia satelitului pe care-l are furnizorul respectiv.

| a răspuns (pentru nicu991):

Mai exista pe net pachete de recivete+ antene satelit care promit ca vei receptiona sute de canale tv inclusiv internationale. Alea sunt vrajeli ordinare. La noi in tara sunt cateva canale tv digitale pe care le poti receptiona gratis gen U tv si alte vreo 4-5 canale total inutile.