| KiddaBăă a întrebat:

Helăău TPU. Vreau să îmi pun pierce în limbă. Văzusem pe net că, copii cu vârstele între 14-16 ani, trebuie să meargă cu un părinte. Întrebarea mea este : Dacă merg cu sora mea, ea fiind majoră, îmi pot pune pierce? happy. Și aș mai vrea să știu un salon în Constanța! Fundă; 3

Răspuns Câştigător
| emulitza1 a răspuns:

Poti sa mergi si cu sora tabig grin

4 răspunsuri:
| William a răspuns:

Trebuie sa mergi cu un parinte. Sora ta iti este parinte? Nu iti este, deci nu poti sa mergi cu sora, fratele, vecinu, verisoara, unchiul, nasa, catelu, sau cu tanti de la chioscul de ziare. Trebuie sa mergi cu mama sau cu tata. Dar desigur ca mai sunt si saloane ilegale care iti cer o gramada de bani ca sa iti de gaura in limba cu burghiul.

| KiddaBăă explică (pentru William):

Ok, multumesc insa nu ma ajuta cu nimic felul in care incerci sa imi raspunzi la intrebare! Trebuie sa faci asta in momentul in care esti sigur ca raspunsul tau este adevarat! Sora mea nu este tanti de la chioscul de ziare si nici catelul... etcwinking Desi am si parinti sora mea mai mare imi este tutore deci ma va putea insoti in caz ca ma voi decide sa fac aceasta chestie. Merci oricum!

| William a răspuns (pentru KiddaBăă):

Nu ai de ce sa imi multumesti, incercam sa te conving sa nu iti dai gaura in limba dar vad ca degeaba.

| KiddaBăă explică (pentru William):

Una este sa imi dai sfat in privinta asta si alta e ceea ce mi.ai spus tu referitor la cine ar trebui sa ma insoteasca. Nu stiu daca voi face asta acum sau daca o voi face de fapt vreodata, vroiam sa ma informez referitor la toate detaliile. Asta e tot, thanks!