anonim_4396
| Anonim întreabă:

Nu stiu, poate generalizez si nu m-am uitat prea mult la filme. Dar sa va spun cum s-a treaba si la ce sunt dispus sa recurg. Probabil unii imi stiti povestea pentru ca am mai scris de cateva ori, dar intre timp mi-am sters intrebarile.

Dar pentru cei care nu stiu, va spun ca in anul 2012 am cunoscut o tipa la mine in oras. Tipa locuieste in California si pe atunci era in vizita la rude. Daaa, California se afla la 11.000 km distanta de Romania. Am fost cu ea timp de 2 luni. Am avut o aventura cu ea, ca fiu mai explicit. Apoi tipa a plecat,
,,, iar noi-am pastrat legatura prin telefon si posta electronica.

6 luni mai tarziu aveam sa iau drumul America pentru ca ne iubeam,,, iar noi sufeream ca prostii. Asta s-a intamplat in vara lui 2013. La inceputul anului 2014 am mers din nou in America cu viza B2. Am revenit in tara si alte cateva luni mai tarziu am mers din nou in SUA cu viza B2.

Dar nu stiu ce s-a intamplat deoarece, la a treia vizita in SUA, USCIS mi-a anulat viza cu doua saptamani inainte sa expire. Am revenit acasa, dar nu m-am dat batut deoarece am solicitat din nou viza B2. Dar parca la Bucuresti nimeni nu stia ce s-a intamplat in SUA.

La sfarsitul anului 2014 plec din nou in SUA cu viza B2. Trec de verificari pe aeroport, intru in SUA, trec 2 saptamani si din nou ma trezessc cu viza anulata. Zic " ce pana mea se intampla?". Iar revin acasa si cica sa rezolv o problema cu actele.

Revin, rezolv problema, solicit din nou viza, merg la Ambasada si le spun ce se intampla in SUA. Imi raspunde ca totul pleca de la oficialii din SUA si ca degeaba trec cu bine de Ambasada si controale pe aeroport pentru ca ma lovesc de altele mai tarziu. Care altele? Nici pana in ziua de azi nu inteleg.


Plec din nou in America cu viza trei luni. Din nou trec cu bine de controale pe aeroport cand ...BUM...USCIS loveste precum bomba nucleara. Imi anuleaza din nou viza. Pe langa asta mai primesc si o interdictie pe 5 ani.

Asta s-a intamplat la inceputul anului 2015. Ce s-a mai intamplat de atunci nu mai are rost sa descriu. Parintii fetei nu ne lasa sa ne casatorim in Romania,,, iar eu mai-am si interdictie in SUA. Cum ne-am vazut, cum am pastrat legatura, cum ne-am revazut...nu are rost sa descriu.

Dar am scris totul pe blog

http://alexandru-giuliano.blogspot.ro

Pe blog scrie tot. Cum ne-am cunoscut, cum am ajuns in America, despre problemele cu USCIS, cum ne-am reintalnit si altele. Nu cauta poze, nu gasesti. Fotografiile mereu au fost pastrate confidentiale.

Nimeni nu stie ce simt eu si in spatele acestui cont se ascunde o persoana care incearca sa gaseasca solutii.


Ce solutii? Ca sa pot merge in America. Sa raman definitiv acolo.
In Februarie ( anul acesta ) ne-am intalnit din nou fata in fata. A venit ea in Romania dupa 10 luni in care nu ne-am vazut fata in fata.


Pe langa fericirea ca ne-am reintalnit am inceput sa stam pe capul celor de la Ambasada. Subiectul EU. INTERDICTIA. DE CE EU? SI MOTIVE. Daca nu sa mi-o ridice.

Am mers la Bucuresti,am vorbit, NU NE-AU PUTUT AJUTA. Cica in America se rezolva aceste probleme.


Bine, dar incepem sa facem presiuni si cu USCIS, in SUA. Suna fata mea la USCIS, dar toata lumea o da din colt in colt cand solicita ca USCIS sa spuna motivele pentru care am primit interdictie.

Intre timp fata mea pleaca din nou acasa, in America, si merge personal la USCIS. Ce sa vezi? Toti o dau din colt in colt. Nimeni nu stie, parca nici nu am existat. Si parca nimeni nu stie ce s-a intamplat si cu solicitarea noastra de logodna pentru ca viza de logodna s-a solicitat inca din 2014. Legal trebuia sa dea raspuns daca da sau nu. Nici pana astazi nu am primit raspuns.

Ce vedem noi? Abuz pentru ca nu am facut nimic ilegal ca sa primesc acea interdictie.

Dar ilegalitatea tocmai planuim sa o facem. Nu stiu, poate exageram. Nu stiu, poate ajungem amandoi la puscarie. De fapt eu, fata si parintii ei... Poate si alte persoane. Doamne, cat este de absurd...

Dar ne iubim si nu putem trai singuri.


Uite, fata mea a fost cea care a venit cu ideea de a trece ilegal in state. Eu sa trec ilegal in state. Intre timp fata a vorbit cu parintii ei si nu prea le-a convenit ideea. Dar au acceptat. Ei fac parte din categoria oamenilor bogati. Adica isi permit orice, inclusiv de a ma baga pe mine ilegal in state. Vor sa imi trimita din SUA acte false, sa urc la avion, merg in Mexic, aici urmeaza sa cunosc doi mexicani care ma vor conduce pe jos printr-un desert secetos, 50 de grade temperatura atmosferica, pana la granita cu Arizona, SUA. Si asa ar trebui sa intru eu in SUA. De la granita urmeaza un alt rand de proceduri cu mutat din casa in casa si bani gheata cand sa ma preia pe mine. Ea si parintii au planificat tot, numai ca nu sunt eu decis.

Adica sa urc la avion cu actel false, merg in mexic si trec ilegal in SUA? Si ce se intampla daca sunt prins? A daa. ajung la puscarie IN SUA. Mai ajung si vedeta la stiri. Doamne, este atata de absurd. Spuneti-mi ce sa fac. Un sfat... Merita sa fac asta? Da, as face asta pentru ea. Dar cine garanteaza ca ajung intreg in America? Multe se pot intampla pe drum... Doamne, am atatea lucruri in cap. Simt ca innebunesc.Si nu e scenariu de film. Realitatea. Ne iubim si cum nu ne putem intelege cu USCIS, cautam noi solutii. Dar nu stiu... Doamne. Ce absurd suna.

1 răspuns:
anonim_4396
| Anonim explică:

Amn uitat sa dau acest link

http://lbhn-1602388572.eu-west-1.elb.amazonaws.com/stire/1012682

Cititi, sunt romani care au mai facut asta.