| teooo98m a întrebat:

Oare stie cineva daca pentru anul 1, la facultate la UMF CLUJ, este nevoie de cerere de precazare in cămin? Sau trebuie doar menționat în formularul de înscriere daca dorim sau nu cazare? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Eu știu ca la mai toate facultățile trebuie sa spui când te înscrii sau înmatriculezi la facultate dacă vrei cazare. Apoi in toamna se fac repartizările și cei care au specificat ca vor sunt trecuți pe lista, atunci ii striga in ordine (trebuie sa fie prezenți in ziua respectiva), le da contractul de cazare, plătesc chiria și avansul și cu acea chitanța se duc la cămin unde primesc cheia de la camera. Iar cei care au fost strigați și nu au fost prezenți nu vor primi cazare.
Tu dacă ai specificat ca vrei nu cred ca mai trebuie sa faci nimic. Poți suna la secretariat, sigur te lămurește cineva.

| teooo98m explică (pentru Bondarel99):

Am înțeles, doar că undeva am găsit, că dacă nu ai completat formularul de precazare, nu se va lua în considerare cererea de înscriere, dar nu stiu dacă e valabil si pentru studenții din anul 1, de asta întreb.

| Bondarel99 a răspuns (pentru teooo98m):

La noi la Poli doar cei din ani mai mari completeaza formularul, dar e online, in contul nostru de student. Poate facultatea ta are alte reguli, suna la secretariat si intreaba, nu e nicio rusine.

2 răspunsuri: