| moonpunk2005 a întrebat:

Salut! Am 15 ani si as dori sa ma angajez la glovo. As vrea sa stiu daca este posibil sa fac asta, cu acordul parintilor sau ceva, stiu ca doar de la 16 ani pot face asta pe cont propriu. De asemenea, as dori sa cunosc si niste informatii, chiar daca nu este posibil sa ma angajez de acum, macar le voi sti pentru viitor.

- cat de flexibil este programul? Pot lucra doar 2-3 ore pe zi, din moment ce am scoala de dimineata? Exista posibilitatea de a lucra cand doresti si de a sari unele zile fara a anunta?
- care este salariul? Stiu ca depinde de cat de mult lucrezi, dar vreau sa imi fac o idee, pentru o norma de 2-3 ore pe zi.
- este vreo problema daca lucrez si in paralel merg si la scoala?

11 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

1) Vârsta: 16. Înainte de 16, nu se poate. Doar dacă faci invirteli cu firma ce te ia sub aripa ei.
2) Programul ți-l faci tu săptămânal. Pe ore, de exemplu de la 14 la 18. Dar trebuie sa fie zilnic. Din cate înteleg, e un inconvenient pentru tine. În aceasta privința, ca fost curier, pling după UberEats, care au plecat de la noi, la ei aveai libertate totala, puteai sa faci doar o cursa pe zi. Sau puteai sta săptămâni acasă. Eu stăteam și două-trei, și apoi trageam zi de zi cateva săptămâni cate 10 ore. Ți s-ar fi potrivit de minune. Dar, din nefericire, au plecat de la noi.
3)Esti plătit la ora, dar și la cursa. Mai sunt și anumite bonusuri. E OK. Un prieten din Timișoara, la 10 ore cistiga mai bine de 150 pe zi, pana în 200. La două-trei ore, cu 40-50 de lei pe zi tot te-ai alege. La UberEats uneori primele ore făceam puțin, dar datorita bonusurilor seara eram mulțumit happy. Era alt sistem, unii zic ca mult mai bun.

| Vântulalb a răspuns:

Doar de la 18 ani poti fi pe cont propriu. De la 16 ani cu acordul parintilor. Acum, nu te poti angaja.
Pe viitor, nu poti "sari" zile fara sa anunti. In unele firme, nu poti "sari" deloc.
La Glovo mi se pare ca e in functie de comenzile onorate, nu de orele in care stai degeaba si astepti o comanda.

| Pizza919 a răspuns:

De la 18 ani poti sa te angajezi, acum la o varsta frageda este interzis.

| Pizza919 a răspuns:

La sala ca sa ce? El nu vrea sa faca muschi, vrea sa se angajeze dar varsta nu ii permite.

| lifit a răspuns (pentru Pizza919):

De nu *** la gagici 12 ore de sala pe zi dupa 4 luni n-ai nicio treaba du-te si invata la matematica tocilare

| Pizza919 a răspuns (pentru lifit):

Pupincuristule, te cheama lift și cauți anturaje cu mine bai uratule, arătarea dracu, uita-te in oglindă uratule sa vezi cum arăți, dintr-un pumn iți dau mușchii jos. Ai numai comentarii postate aiurea, mai bine ti-ai șterge contul că ești degeaba pe aici. Te dai mare ca ai mușchi muciosule, lasa-te de sala, du-te si joaca-te Barbie cu sorta. Macar mai inveți ceva de la ea ca aici nu ai niciun rost, ai numai comentarii postate la misto, daca as fi admin ți-aș da ban happy

| lifit a răspuns (pentru Pizza919):

Da-mi ban slabanogule

| ElvisBugiugan94 a răspuns:

Poti sa lucrezi cum vrei, tu iti rezervi orele cand vrei sa lucrezi. Iar in legatura cu varsta, depinde de firme, pentru ca glovo este in parteneriat cu diferite firme. Si parintii tai isi pot face firma si pot intra in parteneriat cu glovo. Practic te poti angaja la firma partintilor tai.

| moonpunk2005 explică:

Fac și sală de 1 an, ideea era sa îmi fac banii singur, nu sa ma pompez.