| Marinescu9229 a întrebat:

Salut am o intrebare de ce unii oameni dorm cu pistolul sub perna?

Răspuns Câştigător
| HabarNuAmCeFac a răspuns:

Că să se simtă în siguranță. Cand atunci se va întâmpla ceva neplăcut să îl aibă la îndemână

16 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Eu il tin sub pat.

| Violleta2022 a răspuns:

Tu ai vazut cam multe filme de groaza, ca-n realitate nu doarme nimeni cu pistolul sub cap, ca nu-i in jungla sa fie tot timpul in pericol.

| relian a răspuns:

Dorm asa, oamenii care nu-s prea sanatosi mintal.Chiar daca ei par oameni normali, asta la prima vedere, au chestii de astea biblici la cap laughing
Am avut un exemplu linga mine, un barbat, toti il stiam om la locul lui, mai facea el glume, ori se credea mai bun decat altii, dar din ce ne-a spus nevastasa, nea aratat si poze, dormea cu pistolul la cap.

Am aflat asta dupa ce si-a luat gatu, adica sa spinzurat, deci sanatos, normal sigur nu era.
Asa ca oamenii care dorm cu arme la cap, ori au probleme cu capu, ori is mafioti, de astia care se bat, se omaoara intre ei si stau pregatiti sa nu intre careva peste el, dusman, sau mai stiu eu pe cine a inselat, batut din gasca adversa laughing

| gabicoo a răspuns:

Ca să mori tu de curiozitate.

| Marinescu9229 explică (pentru gabicoo):

Ce ai mă copile că doar am întrebat doamne ce oameni

| ReddY25 a răspuns:

Că se cred Chuck Norris rolling on the floor

| gabicoo a răspuns (pentru ReddY25):

Greșit. Chuck Norris nu se teme de nimeni. Chiar și Bau Bau se uită sub pat înainte de culcare pentru că se teme să nu se trezească cu Chuck Norris acolo.winking

| ReddY25 a răspuns (pentru gabicoo):

Dear God rolling on the floor

| ioana748 a răspuns:

De frica,

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pe cine ai vazut/auzit tu ca doarme cu pistolul sub perna?

| Cipi1212 a răspuns:

Probabil pentru siguranță.

| Mindfulness a răspuns:

Că se simt cu musca pe căciulă.

| georgedanielc a răspuns:

Teama frica sunt unele din motive.

| I0NUTA a răspuns:

Tu de ce pui intrebari tampite?

| CelCareRamaneInUrma a răspuns:

Sunt oameni grei, mari mafioti mari smecheri.Ori sunt un fel de john Wick

| Claudiu193729 a răspuns:

Probabil că acei oamenii au dușmani care le doresc cu adevărat moartea, și ei știu lucrul acesta, în cazul unui atac în casa lor, fie ziua sau noapte, scot repede pistolul și se apară