|

Salut! Am un colet de 2 kg care trebuie trimis in Sibiu, in schimbul unor bani.La ce firma de curierat sa apelez? Este garantata primirea banilor? Cum voi primi banii?

Explicati-mi toata procedura va rog.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce a spus anonimg cu remarca ca daca cumparatorul nu ridica coletul tu vei plati transportul dus-intors, altfel nu intri in posesia propriului colet.
Asa ca mare grija cu cine faceti tranzactii.
In rest nimic neobisnuit, suni le zici ca ai de trimis un colet si le dai adresa si te indruma ei ce sa faci apoi.
Pe de alta parte cand vine unul de la curierat sa ridice coletul tau catre destinatar, daca iti cere copie buletin sa le dai doar datele nu si copia le zici ca ti-a zis nenea simpatik "deoarece ca " normele GDPR!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trimite mai bine cu Poșta Română. Sau cu AtlasSibul. Destinatarul are si mijloc de transport până la firmă. Și serviciile sunt mai avantajoase (ca preț).
FanCurierul e taman la iesirea din Sibiu, intr-o zonă pustie, industrială, doar cu mașină personală se poate ajunge, ori intr-o "plimbare" pe jos (pe marginea soselei, care nu dispune de trotuar). De obicei, firmele private trimit curierul acasa cu coletul, dar de multe ori se prefac ca nu te-au gasit la domiciliu si esti nevoit să te duci tu după el, altfel ii fac retur...
Primirea banilor e garantată, du-te la firma cu care vrei să trimiti coletul si ei iti vor spune toate detaliile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Suni la FunCurier si te vor lamuri: https://www.fancourier.ro/
021 9336 (apel normal, fără suprataxă).
Trebuie doar sa stabilesti cu clientul ca va lua coletele; altfel vei iesi pe paguba daca tu esti cel care va plati transportul (normal transportul trebuie sa fie platit de catre clientul tau).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează