| petru10 a întrebat:

Salut azi am gasit pe strada un pui de maidanez imperial laughing si mi-a fost foarte mila de el si l-am luat acasa, are in jur de 2 luni si intrebarea e cand o sa ii dau drumu din cusca cum sa il fac sa se intoarca inapoi acasa odata ce va pleca? motanul meu face asta dar a stat 1 an cu mine in bloc pana sa ma mut la casa, cum sa o fac sa se ataseze de noi si cat sa o mai tin in cusca?

3 răspunsuri:
| mdaria a răspuns:

Sunt suficiente cateva zile ca sa se obisnuiasca cu tine si ceilalti membri ai familiei si sa observe ca voi sunteti cei care ii ofera mancare. Cu venitul acasa, dupa ce se ataseaza de tine, va trebui sa faci mai intai ceva plimbari cu el ca sa recunoasca spatiu, sa se obisnuiasca cu imprejurimile, cu mirosurile. O sa iti dai singura seama.

Răspuns utilizator avertizat
| BossGamer a răspuns:

Nu stiu cat trebuie sa stea dar cred ca in jur de un an. Daca vrei sa se atasee de tine scoate-l din cusca joaca-te zilnic cu el, mangaiel cand vrea sa doarma, iar atunci ai sa vei ca se va atasa.Si eu am un caine Yorkye si la fel am facut cu el iar acum sta mereu cu mine B).