|

Salut! Cine imi da un program gratuit sau cu licenta dar fara sa platesc ceva in care sa-mi fie de ajutor in urmatoarele :

1. Sa-mi curete erorile;

2. Sa-mi actualizeze driverele si sa-mi caute pentru altele inutile sau orice

3. Sa-mi optimizeze pc-ul.

Dau funda, multumesc. Fara driver scanner. e de rahat.

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Îți spun din experiență că am avut probleme din cauza unor astfel de programe, probleme majore, de la probleme cu netul, nu mai puteam să intru pe net de pe nici un browser și din cauza unor actualizări ale unor drivere procesorul urca din senin la 80%, în timp ce înainte de actualizare, făcând aceleași acțiuni procesorul stătea la maxim 30%, de obicei între 10 - 20 și 30 % de memorie ram nu mai zic de la 44% a urcat și aia la 90% chiar dacă dădusem restart la pc.
Singura soluție în ambele cazuri a fost să reinstalez windows-ul

De aproape 2 ani jumate nu mai folosesc așa ceva și ce crezi, că-mi merge windows-ul greu? Nu. Am avut de-a face cu astfel de programe, dădeam scanare, găseau 300 de erori să zicem, le „ repara ", după ce le repara dădeam din nou scanare, mai găsea vreo 33 de erori, dădeam pe „ Repară ", după dădeam rescanare și iar le găsea și tot așa.

Dacă ai un PC slab e normal să-ți meargă greu. Vrei să meargă mai repede?
Poftim câteva sfaturi :
https://www.youtube.com/watch?v=MbyWVPuwo84
+ multe altele, în general se dezactivează anumite caracteristici ale windows-ului pe care nu le folosești.

Metoda 2 :
Dacă nu ești pasionat de jocuri sau de editare video etc. schimbă windows-ul cu Linux. Stai liniștit, Linuxul nu mai e ce a fost, acum există variante de Linux foarte ușor de folosit cu o interfață grafică prietenoasă, asemănătoare cu cea a windows-ului, avantajul? Te doare-n bască de viruși, atacuri, e gratuit, nu încetinește, viteză etc.
Dezavantaje - pentru linux sunt mult mai puține programe decât pentru windows. Există și programe de editare, jocuri etc. pe linux, dar mai puține, în comparație cu windows, mult mai puține.
Să-ți curețe erorile? ce erori? îți dă windows-ul erori? Sau crezi tu că ai erori pentru că așa ți-a zis un program făcut ca să repare erori și să ia bani de la naivi?
Dacă vrei să vezi cu adevărat dacă windows-ul...2006 - 2238 + Vezi răspunsul întreg

| explică (pentru Iunix):

Am calculator bun, foarte bun. Voiam doar sa am pc-ul la zi big grin fara sa mai caut eu pe enspe mii de site-uri si tot asa. multumesc de raspuns totusi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Iunix):

Comanda cu sfc /scannow nu merge, spune ca trebuie sa fiu un administrator.
rezolvare? big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BanKay):

Scrii în bara de căutare cmd, pui săgeata de la mouse pe el fără să dai click, după aceea dai click dreapta şi selectezi opțiunea " Rulează ca administrator " sau ceva de genu. Şi atunci va merge.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BanKay):

Am uitat să precizez, ca linux eu am încercat Kali linux, e făcut special pentru securitate şi folosit de hackeri, e făcut sau dezvoltat de Romanian Security Team, parcă.
De fapt e creat pentru " Verificarea " securității serverelor web.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

CCleaner happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Norton.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează