|

SALUT, de curand a venit o firma sa schimbe contorul la casa din cel analogic (mecanic) la cel cu afisaj digital, si de atunci au inceput probleme, sar sigurantele direct de la contor si cele de becuri si cele de priza, am schimbat si instalatia electrica ca era veche si tot degeaba, cum as putea remedia, cauze, rezolvare? ( mentionez ca nu sar mereu, odata la 2 luni cu aprox), un electrician mi-a spus sa pun apa la impamantare, sa mentin mereu locul umed unde e tija cu impamantarea, dar degeaba.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Presupun ca nu au strans destul de bine firele in el, incearca sa dai drumul la mai multe aparate si sa misti din fire daca poti, daca iti sare siguranta, pui mana pe telefon si le spui ca daca nu vin in 2 ore, dai telefon la politie si la pompieri ca vor sa iti dea foc la casa (din acelasi motiv pentru care sar sigurantele poate sa iti ia casa foc) si ca e NUMAI VINA LOR ca au trimis om care a facut treaba in ultima bataie de joc

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Suna la cei care ti-au schimbat contorul. Poate ca erau medici nu electricieni.

| a răspuns:

Electrica, eon? Ca de aia sunt platiti. Si acum depinde si ce consumatori ai si de cati amperi sunt sigurantele alea. Ca daca vii si pui intr-un prelungitor si masina de spalat si cuptor si nu stiu ce mare e si normal sa iti sara.