| alexutzzzu_9236 a întrebat:

Stiu ca pot trece granita cu 10 pachete de tigari si cu un litru de alcool. Intrebarea mea este :"cu cate grame de tutun pot trece granita inapoi "? Acum sunt in Italia si fumez tigari "rulate" adica imi cumpar tutun la pachetel de 20 de grame si imi fac singur tigarile. Imi puteti spune cu cate grame de tutun am voie sa trec granita?

4 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns:

Eu am trecut cu 1500 grame de tutun din America, nu m-a controlat nici dracu' in Romania. Dar mi-au controlat aia bagajele in America, si nu au zis nimic.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Daca e tutun din comert, ai dreptul la 10 pachete de tutun, si foitele aferente. Peste pragul de 10 pachete (tigari sau tutun ) se considera distributie si se taxeaza suplimentar sau pot fi confiscate. In rest, cat esti legal nu ai motiv de stres. Vezi ce "rulezi" in ele pe langa tutun ca te simt cainii de aeroportwinking
Noroc bun!

| alexutzzzu_9236 explică:

Da dar eu vin din Italia spre Romania... Si daca vreau sa aduc tutun din comert. E la "borcan" 80 de grame. Pot aduce 10 "borcane"? Rulez doar tutunlaughing

| Radu284 a răspuns (pentru alexutzzzu_9236):

Sansele sa te prinda sunt minime. Daca te prind, te iei cu ei in gura, blah blah, faci scandal... cel putin eu asa as face.