| GaleataDeChiftele a întrebat:

Am o problema cu PC-ul.In ultimele 2 zile devenisem dependent de un joc si am stat cam mult.Primul semn am obs ca se incalzea rau si devenea foarte cald in camera cei care veneau din afara ziceau ca e ca un furnal(eu eram obisnuit).A 2-a zi calculatorul a inceput sa se stinga constant.Eu ii dadeam drumul si la intervale aleatorii se stingea precum stingi tripla.Am obs ca el pornea daca ii miscam cablul de alimentare.Pana azi cand el numai porneste deloc.Doar daca bag cablul de alimentare cand apas pe buton se vede o licarire (ca si cum sar aprinde)dar numai atat.o sec maxim. unii au spus sa schimb cablul de alim dar nu a mers. Daca stiti solutii va rog spuneti-mi ce sa fac sau macar ce are.Multumesc mult.Un funda pentru un raspuns care sa ma lamureasca.

3 răspunsuri:
| VladGH a răspuns:

Deschidei carcasa si vezi nu este nimic acolo afumat. Cred ca l-ai supraincalzit si vreo piesa si-a iesit din functie. Il duci binisor la un service si vei vedea care ii treaba.

| adrybubuok a răspuns:

Se stinge fiindca ventilatorul din unitate nu mai merge si se supra incalzeste. asa ca la 2 ore ar fi bine s ail stingi jumatete de ora sau o ora apoi nsa il pornesti.

| Smoke323 a răspuns:

Curata unitatea.