| Stefa0072004 a întrebat:

Salut TPU am si eu o intrebare, care este termenul limita pentru care iti poti schimba buletinul actual cu cel electronic?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergi si intreaba la Evidenta Populatiei. Acolo vei avea un raspuns sigur.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cand expira cel pe care il ai acum

| Hyperion7 a răspuns:

Ești din Cluj?
Pentru că la nivel național cică nu s-ar fi implementat pe deplin acest program.

| Stefa0072004 explică (pentru Hyperion7):

Bucuresti

| Hyperion7 a răspuns (pentru Stefa0072004):

Înțeleg,du-te la evidența populației și întreabă-i mai multe despre asta.

| Whitte a răspuns:

Nici nu a inceput schimbarea lor. Deocamdata, Cluj. De test. Asa ca nu se stie cand va fi termenul limita. La cum sunt evenimentele politice s-ar putea sa ajungem in mileniul IV si tot sa nu le avem.

| Stefa0072004 explică (pentru Whitte):

Pai încă nu au fost testate? Ca din ce știu, pe 20 Martie vor fi livrate în Cluj, și nu îmi dau seama când vor ajunge și în București. Nu știu dacă vor ajunge imediat după ce vor fi livrate în Cluj, sau din vara

| Whitte a răspuns (pentru Stefa0072004):

Si eu stiam ca era vorba sa se bage acum vreo doi ani in Cluj. Dar am citit o stire recenta (2-3 zile) ca abia acum se vor face in Cluj. Din 20 martie INCEPE perioada de solicitare si facere a lor.
Nu se stie dupa cat timp se vor face si in tara dupa Cluj. Cum inca nu sunt obligatorii, depinde si cum le va accepta populatia.
De ce spui "vor fi livrate"? Nu ti le trimite acasa de undeva. Vor fi facute ca si pana acum, cu prezentare la politie, fotografiere, amprentare, etc. Proccedura este aceeasi. Doar suportul va fi altul si modul de stocare a datelor.

Am zis "livrate" în sensul de a fi livrate în oraș. Ca pe net scria ca pe 20 martie, vor fi aduse în Cluj, și ca în 2022 sau ceva de genu, au fost testate. De aia ziceam ca nu cunosc dacă pe 20 martie când vor fi aduse la Cluj, dacă vor fi testate și abia după sa fie aduse și în alte orașe, sau dacă le duc la Cluj și după imediat și în celelalte orașe

Pe un site specifica ca pe 20 martie buletinele electronice vor fi disponibile în Cluj și în cel mult 2 luni vor fi disponibile în toată țara

| Whitte a răspuns (pentru Stefa0072004):

22-03-2025 / 12:23
"Deja, la Cluj, peste 60 de persoane vor primi gratuit noile cărți de identitate luna viitoare."
Citeste aici:
https://stirileprotv.ro/......torii.html