| kupidon a întrebat:

Am si eu un laptop Dell Inspiron 1501 am folosit pana acum windows 7 si acum cand vreau sa reinstalez din nou windows 7 se instaleaza si dupa ce sa instalat ii dau restart si cand sa porneasca din nou se da singur pe stand-by pana acum nu mi-a facut asa si am instalat si windows xp si merge fara probleme si am instalat wirelessul pe el am semnal full dar cand intru pe Internet Explorer imi da eroarea aceea cu "the page cannot be displayed" am instalat si alte windows-uri si tot asa imi da eroare aceea.Nu stiu ce sa ii mai fac.Cine ma ajuta ii dau funda si 100000 de multumiri.

Răspuns Câştigător
| tomthecat a răspuns:

Dacă indiferent ce sistem de operare instalezi, îți apare mesajul THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED, înseamnă că :

1. Ai probleme cu conexiunea Internet care ori este defectă ori instabilă (se întrerupe exact când ți-e lumea mai dragă). Poate fi cablul UTP întrerupt, modemul sau routerul wireless defect sau defecțiunea este de la provider.

Conectează-te (în primul rând, prin cablu) cu un laptop / calculator bun și vezi dacă problema persistă.

2. Dacă ai verificat (cu alt laptop sau calculator desktop) conexiunea și e ok, atunci ai probleme cu placa de rețea onboard (integrată) din laptop care poate avea defect hardware (n-ai ce să mai faci decât să schimbi placa de bază cu totul) sau defect software (nu ai instalat driverul sau nu l-ai instalat în mod corect).

Încearcă să te conectezi wireless la router, poate totuși măcar adaptorul wireless intern s-a configurat cum trebuie în Windows (dacă ai instalat driverul în mod corespunzător).

2 răspunsuri:
| BitzaYlg a răspuns:

Incearca alt windows 7. poate o sa mearga

| kupidon explică (pentru BitzaYlg):

Pai am incercat mai multe windows-uri...