| Bogdanys a întrebat:

Astept un pachet care vine prin posta romana, dar nu stiu cand va ajunge ( am dat comanda marti). Am un numar de telefon de la Posta pot suna sa intreb daca a sosit sau trebuie sa merg personal sa vad.

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Intreaba acolo unde ai dat comanda, sa afli cand au predat coletul la posta. de la acea data, in functie de distanta, il vei primi in cca 3 zile. Oficiul postal din localitatea ta o sa te anunte printr-un aviz.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da, poti suna sa intrebi. asta daca este numarul de la oficiul postal de care aparti. depinde si cand a fost trimis, probabil miercuri, si atunci cum posta rezerva 3 zile pentru expedierea coletelor oriunde in tara, ar trebui sa ajunga vineri dupa-amiaza. daca nu, incearca luni dupa-amiaza, ar trebui sa fie acolo. Daca nu ti-l da fara sa ai avizul postal, atunci mai astepti 1 zi, 2, 3... pana cand iti ajunge si avizul acasa.

| ArmywCode a răspuns:

Comanda va ajunge in 2 zile lucratoare daca ai setat ca si comanda express.O poti ridica de la posta.

| Inger0Cazut a răspuns:

O sa iti trimita o hartie mica prin care te anunta numele, greutatea, adresa si cat costa pachetul.Tu o sa trebuiasca sa il ridici.In cat timp vine? Pai tu cand ai dat comanda pe calculator de obicei iti zice cat va dura, avand in vedere cat drum trebuie sa parcurga. Undele pachete vin si in 10 zile.

| amyana00 a răspuns:

Mai rapid ar fi daca ai suna. Cei de acolo iti vor spune daca a ajuns sau nu. Funda?

| justry a răspuns:

Buna, da poti suna sa intrebi, dar de obicei te suna ei cand ajunge coletul. Poate s-a intamplat vreo ceva si s-a pierdut numarul de telefon. Deci ai putea sa suni si sa intrebi, nu o problema. Sper ca te-am ajutat. pa-pa