| Valentinbaciu2002 a întrebat:

De curand am facut un abonamet la reteaua Vodafone. Acest abonament a fost facut pentru net mobil, cu modem wi-fi. Initial voiam sa fac la Digi, insa nu mai aveau optiunea asta. Problema mea este: respectiva "casiera" mi-a spus ca la abonamentul Smart NET 14 este o reducere, dand 30 de lei in loc de 65, INSA dau 65. Cand am semnat contractul am vazut ca scrie ca dau 14 euro, insa mi-a subliniat undeva "reducere promotionala 40% " care face 35 de lei sau o suma apropiata. Daca este asa, vreau sa reziliez contractul deoarece nu imi convine sa dau 14 euro la un internet mobil limitat, cand pot sa am unul cu fibra. Am dat 150 de lei avans, damanand dupa prima factura cu 88 de lei. Vreau sa reziliez contractul si vreau sa stiu CAT COSTA.
DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Salontanul a răspuns:

Daca nu ai luat nimic de la ei poti rezilia contractul abia dupa 6 luni. Taxa de reziliere ceruta de operatorii de telefonie este ilegala
potrivit Legii nr. 193/2000, atunci cand clientul vrea sa rezilieze contractul.
Totusi, cand vrei sa reziliezi contractul trebuie sa-i anunti cu 30 zile in avans sau, daca treci la alt provider cu numar cu tot, poti sa o faci cand ai implinit 6 luni.
In situatia cand ti se cere taxa de reziliere te poti adresa ANPC (Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului) aici: http://bit.ly/2HC2mjW
Te mai poti adresa si ANCOM: http://bit.ly/2H8juNu
In final te poti adresa si unui tribunal.

| Valentinbaciu2002 explică (pentru Salontanul):

Am primit/luat modemul mobil pentru internet. Dar nu inteleg faptul ca pe contract dau 35 de lei si factura mi se emite cu 65lei.

| Salontanul a răspuns (pentru Valentinbaciu2002):

Inseamna ca-l platesti si modemul in rate lunare. Daca ai luat modemul va trebui sa platesti diferenta pana la pretul din magazinul lor.

| Salontanul a răspuns (pentru Valentinbaciu2002):

Nu poti pune pe net imagini cu contractul tau? Adica ai un scaner sau o imprimanta cu scaner?

| Valentinbaciu2002 explică (pentru Salontanul):

Si daca am routerul, tot dupa 6 luni pot rezilia contractul?

| Valentinbaciu2002 explică (pentru Salontanul):

Am, dar nu cred ca as rezolva ceva daca as pune pe retelele de socializare. Maine am sa ma duc la reprezentanta unde am facut contractul si am sa cer cateva "explicatii" si daca nu am cu cine ma intelege nu o sa mai platesc deloc contractul, nereziliindu-l si il las in voia sortii, deoarece eu sunt client vechi foarte multumit de digi. Multumesc ca ti-ai rapit din timpul tau ajutandu-ma!

| Salontanul a răspuns (pentru Valentinbaciu2002):

Cu placere! Multumesc si eu pentru apreciere!

7 răspunsuri:
| Caba_Ciprian_2000 a răspuns:

Daca ai semnat contractul pe 2 ani n-ai ce face
Nu stiu daca rezolvi cu protectia consumatorului