| fictionperson a întrebat:

Salut TPU!
În cazul stabilirii unei date pentru un interviu, este posibil ca angajatorul să mă cheme în aceeași zi în care mă contactează?

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Data si ora interviului se stabileste de comun acord (in caz contrar e lipsa de educatie si/sau semn de dictatura (!) ).
Daca ti se spune cand sa te prezinti la interviu FARA SA TE INTREBE, atunci nu-ti recomand sa mergi acolo sa lucrezi, mai ales daca a vorbit patronul firmei (sau alta persoana din CONDUCERE).

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De regula, nu. Te anunta mai inainte cu cateva zile de data interviului.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Puțin probabil

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| BeingSelfless a răspuns:

Din contră ce s-a menționat anterior, eu am primit apel și am stabilit interviu chiar și în 2 ore. Depinde pentru ce aplici (să presupunem pozițiile de jos), pentru servici în depozit, magazine, fast food, construcții, mecanică, pavaje, electrician, etc - dacă ai certificări bune și ceva experiență și abilități super, pentru acestea se pot stabili interviu în aceași zi cu apelul, asta dacă este dimineață, și menționează persoana care te sună sau propui direct, dacă ești îndrăzneț. Dar, în mai toate cazurile, se întâmplă să te sune și stabiliți un interviu în aceeași zi dacă ai un CV extraordinar și impecabil, aici se includ și pozițiile de team-leader, șef de tură, șef de magazin și alte tipuri de manager.

| sarahhhh2008 a răspuns:

Buna. din câte știu eu sunt rare cazurile, când angajatorul caută urgent oameni si atunci încearcă sa fie cât mai curând posibil interviul. dar dacă este bărbat si ai câteva dubii, te sfatuiesc sa mergi cu un prieten/iubitul/tatăl sau un bărbat pe care îl cunosti