| Nechifor_Denis_2002 a întrebat:

La anul am examen si fratele meu imi zice ca e foarte greu si nst ce. Vreau sa stiu care sunt lectiile de baza la mate (algebra si geometrie) si la romana ma refer cam din ce se da fiecare.Ca cica acum mai conteaza doar 10% din media generala si 90% din nota din examen este adevarat?

3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

La ce examen te referi?
ce de la scoala generala, la liceu, la BAC, la licenta de la facultate, la masterat?

| Anuket a răspuns:

E greu să iei 10, dar cu muncă se poate atinge.
Pentru lecții caută programa pe net. Plus că ai foarte multe modele de examen la dispoziție.
Ultima dată știam că era 80% ME 20% MG. Tot cu un search "calcul medie admitere liceu" găsești informația exactă.

| Madaraa16 a răspuns:

Nu este chiar asa greu, nu trebuie sa te omori cu invatatu, ce trebuie sa faci este sa stii cat de cat ce o sa pice, la romana eu zic ca orice prost face subiectul 1 de la a si 1 de la b, cat despre compunere stai chill nu pica ceva gen descrierea sau ceva de genu, dar sa inveti cat de cat despre toate, cat despre subiectu 2 la b asta chair ca il face orice prost )))), la matematica e putin dificil, dar daca vezi ca nu te descurci sa faci teste acasa si te incurci poti sa mergi la meditati, daca nu iti permiti cauta pe net sau google ( o sa gasesti tu ceva ). Noroc si sa nu te grabesti


PS : La romana cred ca o sa pice genul epic sau licric, nu prea se face scoala, iar genul epic si licric sunt invatate din a 7 a si cum genu epic a picat anul trecut eu zic ca o sa pice liric ( ivata l bine, dar nu te asteapta sa am dreptate, e doar o teorie posibil adevarata )