| AndreiGOL a întrebat:

Salut TPU, nu stiu daca fac sau nu reclama dar am vazut un site ca asta https://hoyergen.net/home.php care poate genera conturi contra cost. Adica poti plati 2 zile sa vezi daca e scam, prima data trebuie sa vorbesti sa-ti activeze activarea de plata si poti genera diferite conturi si exista si abonamentul titan, bineinteles tot asa dar 24 de euro. Bineinteles daca iau Titan, abonamentul ala primesc cate 50 de conturi pe zi si pe viata adica sunt vreo 9999999999 de zile. Problema e ca ce sa fac? Cumpar pe 2 zile sa vad 2 zile 10+10=20 de conturi?
Poate genera conturi de steam, de Netflix wtf... si cu premium activat nu stiu daca e bine ce fac. Sunt vreo 20-30 sau vreo 50 de site-uri care contin si premium, deci ce fac eu e moca si cred ca e real. Daca iau titan pot sa generez un email si o parola. Exista si site-uri pentru adulti. Nu stiu ce sa zic, voi ce credeti, pot sa platesc abonamentul sau sa cumpar pe viata daca generez nu stiu cate conturi moca? Generatorul merge daca cumpar o luna, adica 30 de zile 30 de zile = 700 de conturi... si pe viata cate 50 pe zi si sunt platite automat totul cu premium. Poti crea si conturi care nu is premium, steam, uplay etc. deci cumpar sau nu? V-am dat si idei cum sa iei conturi cu premium moca asa-i? laughing

5 răspunsuri:
| danbnz a răspuns:

Din ce spui miroase a teapa!

| AndreiGOL explică (pentru danbnz):

E si un generator care genereaza conturi de adulti Netflix sunt peste 60 de site-uri unele cu premium unele nu. e teapa?

| AndreiGOL explică (pentru danbnz):

Https://hoyergen.net/buy.php uite aici preturile Trial 2 zile 1, 99 euro.

alpha 2 saptamani 5 euro 20 de conturi pe zi. daca trece de 20 de conturi pe zi trebuie sa astepti inca 1 zi pai in total 280 de conturi pot genera in 2 saptamani. alpha 2 saptamani costa 5 euro

Beta - 1 Monthly € 9.99 Expires: 30 Days 25 Daily Accounts

Titanium - Lifetime-pe viata € 23.99 Expires: 9999999999 Days
pot genera 50 Daily Accounts si se deblocheaza Access to Elite Generator (Netflix, Steam etc.) 2 Elite Accounts Daily
Delta - 1 Year un an € 16.99 Expires: 365 Days 35 Daily Accounts
Access to Elite Generator (Netflix, Steam etc.)


astea sunt preturile. e teapa? am vazut si un video pe Youtube care https://www.youtube.com/watch?v=z54EW57q9rs genereaza conturi. nu stiu daca e legit conturi gratuite platesti si generezi pe viata.

astea sunt preturile dupa site si video-ul daca spui ca miroase a teapa.

| danbnz a răspuns (pentru AndreiGOL):

Eu ti-am spus parerea mea pe scurt.
Tu ce faci acum, vrei sa ma convingi pe mine ca site-ul ala e legit?
Sa fim seriosi...

| AndreiGOL explică:

In primul rand am si vorbit cu support sa-mi activeze plata sa cumpar abonament pentru 2 zile 2 euro =20 de conturi si daca e real cumpar pe viata.