anonim_4396
| Anonim întreabă:

Daca vreau sa inchiriez o camera de hotel, care sunt procedurile? Trebuie sa am buletinu? Rog daca i-mi poate explica cineva pas cu pas cum se procedeaza la inchiriere si la predare. Multumesc anticipat si ofer funda.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Te prezinti la receptia hotelului la ora de incepere a zilei hoteliere sau dupa aceasta ora (ziua hoteliera incepe, in functie de hotel, intre ora 14 si ora 18) si ceri o camera (simpla daca urmeaza sa stai singur, dubla daca urmeaza sa mai stai cu o persoana). Da, trebuie sa ai buletinul la tine si sa il prezinti receptionerei care va nota mai multe date de pe el. e posibil sa-ti ceara si sa completezi si sa semnezi un formulare in care sunt incluse date de buletin precum si durata si scopul sederii in hotel. daca vrei sa mai vina cineva in acea camera (dubla), trebuie sa ai si buletinul celeilalte persoane. Cel putin una din persoane trebuie sa fie majora. Receptionera iti va da o cheie de la camera (sau doua daca e inchiriata pentru doua persoane). De asemenea trebuie sa stii ca nu est epermis sa intre in camera ta de hotel alte persoane, daca nu anunti la receptie (adica nu o poti inchiria tu si apoi sa fi vizitat de o alta persoana, neinregistrata la receptie).
De la receptie te va informa cand se termina ziua hoteliera (de obicei la ora 12.00). La ora respectiva, sau mai devreme, te prezinti la receptie, achiti camera (daca nu ai facut-o la cazare), lasi cheia si pleci.

1 răspuns: