|

Salutări! Sunt la facultate și acum sunt în timpul sesiunilor. Din păcate la o materie am rămas restanțier, dar la celelalte am trecut cu brio! Întrebarea este în felul următor: din cauza acelei restanțe voi fi trecut la "cu taxă" sau voi fi trecut la plată dacă nu iau restanța din toamnă?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cred sincer (nu stiu sigur) ca raspunsul e, daca nu iei restata, o sa fii la trecut cu plata si O SA REPETI ANUL CU PLATA, asa ca pune mana pe carte si lasa orice prostie, daca ai luat tot restul, atunci

ESTI IN STARE SA TRECI O RESTANTA!

| a răspuns (pentru ziftode):

PS daca esti trecut la "cu plata" restul facultatii o sa il faci la CU PLATA... aaaaaaaaaaaa... bun venit in economia de piata si ABUZURI ale economiei de piata!

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Ce prostie ti-a zis asta mai jos. laughing))) Nu ajungi sa repeti un an ntreg din cauza unei restante, maxim poti face recontractare la materia respectiva daca profesorul iti spune asta, de obicei se intampla la unii profesori daca nu faci minimul de prezente. Daca ajungi la taxa sau nu tine de restul, cat de multi sunt la buget fata de taxa. Sunt un nr. limitat de locuri la buget, daca toti se incadreaza pentru criterii de buget mai putin tu, cazi la taxa, daca nu, nu. Oricum redistribuirea asta buget/taxa se face dupa sesiunea de restante

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde ce fac restul. Oricum exista sesiune de restante înainte de închiderea anului.

| a răspuns:

Din pacate, la buget exista sunt cateva reguli de care trebuie sa tii cont, ca sa nu pierzi beneficiile:
- sa nu ai restante
- sa nu ai absente
- sa ai medii foarte mari
Din pacate, vei pierde "bugetul" din cauza acestei restante.

| a răspuns:

Nu, eu sunt la buget si am o restanta de anul trecut. Daca nu iei restanta in toamna si ai putine credite fata de colegii tai, da, s-ar putea sa fii trecut la taxa. Depinde cate locuri aveti la buget si ce medii sunt.