| kaTTsu a întrebat:

Salutari, voi pleca in Noiembrie spre Romania cu compania BlueAir voi zbura cu ei, ce rugaminte am, daca este cineva printre voi care a mai zburat cu aceasta companie. Eu mi-am cumparat biletul online, trebuie printat sau ceva? Cum se procedeaza de obicei?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Am avut bilet in telefon cand am mers cu iberia si a scanat codul QR dar daca romanii de la aerul albastru fac gat merita sa le scoti mandria satisfacatoare de femei

suntserios
| suntserios a răspuns:

E suficient pe telefon

| Violleta2022 a răspuns:

Da, este bine sa-l printezi si sa-l ai cu tine la aeroport, impreuna cu pasaportul (sau buletinul, daca circuli numai prin EU),

| kaTTsu explică (pentru Violleta2022):

Nu este ok daca il am pe telefon? Trebuie neaparat printat?

| Superior a răspuns:

1. Trebuie printat.
2. (Cel mai important!) Fa-ti check-in-ul! Fara el, biletul nu e luat in considerare.
3. Nu incalca limita de bagaje.
4. E de preferat sa faci un card european de sanatate, in caz ca te imbolnavesti in strainatate si n-ai acel card nu vei primi asistenta medicala din tara respectiva, cel putin nu gratuita.
5. Fii atent la instructiunile de siguranta din avion,in caz de picaj, sau explozie, stiind unde e masca de oxigen, vesta de salvare, etc ai putea supravietui.
6. Ia-ti o cruce :D Desi sansa ca un avion sa cada este de la 1 la 10.000.000.000,nimeni nu spune ca nu poti face parte din avionul ghinionist.
7. Nu vorbi de terorism in avion, nu pronunta cuvintele terorism, bomba, etc. Poti speria avionul si sa atragi suspiciuni doar ca la aterizare sa fii acompaniat de trupele anti-tero.
8. Cand avionul decoleaza/aterizeaza, stai cu capul inclinat in sus si lipeste-ti spatele de spatarul scaunului.
CHECK-IN-UL POATE FI REALIZAT FIE ONLINE, FIE LA AEROPORT. https://www.blueairweb.com/ro/ro/Check-in-online/