Prietene, da, se poate, dar depinde de locatie.
Te duci la receptie si intrebi simplu: „Aveti o camera libera pentru cateva ore?"
Nu spui „o ora" sau „doua ore", ca unii te refuza.
La pensiuni mici si hoteluri de 2-3 stele se rezolva cel mai usor daca au liber.
Hotelurile mari nu prea fac la ora
Niciodată, o locație serioasă, nu va face așa ceva. Poate că la un nea "Gheorghe" acasă vei putea. Soluția este să plătești o zi și stai o ora sau două.
Poate alea de 3 stele accepta.
Nimeni nu poate băga mâna în foc.
Așa este. Mersi pentru răspunsuri stimate domn
Multumesc si eu pentru apreciere!
Nu prea se practică așa ceva, și oricum, prețul pe noapte la o cazare ok este modic.
Se face asta tot timpul. Sunt multi domni care rezerva camere de hotel pentru a juca sah timp de o ora cu diverse domnisoare care sunt campioane nationale la acest sport. De regula exista antrenori care le insotesc pe domnisoare si le aranjeaza meciurile la hoteluri dar poti face asta si pe cont propriu. Suna si tu la toate pe care le gasesti pe google si vezi care accepta. Exista posibilitatea si sa nu accepte la telefon dar sa va intelegeti fata in fata deci poti intreba si la receptie
Da de unde știi tu toate astea?
Nu prea ma pricep la sport dar am lucrat in domeniul hotelier
Ce fata cuminte și harnica. Ești măritată? Ai iubit?
De regula nu. De ce? Pentruca nimanui nu-i convine sa schimbe lenjeria si sa faca curatenie pentru pret de o ora pe care-l platesti. Poti sa platesti o zi si sa stai o ora. Cunosc asta din proprie experienta.
Pai o tipă îmi dă bătăi mari de cap
Și eu cum sunt nebun după amor nici mort nu mă las! Da stai, că nu se știe, poate in câteva zile se înrăutățește și ajung damblagit
La alea parca cu tip day use se poate cred.
ShadowStar întreabă:
anonim_4396 întreabă: