| 9PM a întrebat:

Se poate rezerva pentru 1 ora la pensiune sau un hotel? Stabilești acest lucru la recepție? Sau cum? Știu că pentru o noapte se poate, dar eu întreb pentru 1 ora, 2 ore.

Răspuns Câştigător
| Wukong a răspuns:

Prietene, da, se poate, dar depinde de locatie.
Te duci la receptie si intrebi simplu: „Aveti o camera libera pentru cateva ore?"
Nu spui „o ora" sau „doua ore", ca unii te refuza.

La pensiuni mici si hoteluri de 2-3 stele se rezolva cel mai usor daca au liber.
Hotelurile mari nu prea fac la ora

16 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Niciodată, o locație serioasă, nu va face așa ceva. Poate că la un nea "Gheorghe" acasă vei putea. Soluția este să plătești o zi și stai o ora sau două.

| 9PM explică (pentru Salontanul):

Poate alea de 3 stele accepta.

| Salontanul a răspuns (pentru 9PM):

Nimeni nu poate băga mâna în foc.

| 9PM explică (pentru Salontanul):

Așa este. Mersi pentru răspunsuri stimate domn

| Salontanul a răspuns (pentru 9PM):

Multumesc si eu pentru apreciere!

| Frank51 a răspuns:

Nu prea se practică așa ceva, și oricum, prețul pe noapte la o cazare ok este modic.

| 9PM explică (pentru Frank51):

140 de lei la un hotel mai slăbut.

| Furnicuta000 a răspuns:

Se face asta tot timpul. Sunt multi domni care rezerva camere de hotel pentru a juca sah timp de o ora cu diverse domnisoare care sunt campioane nationale la acest sport. De regula exista antrenori care le insotesc pe domnisoare si le aranjeaza meciurile la hoteluri dar poti face asta si pe cont propriu. Suna si tu la toate pe care le gasesti pe google si vezi care accepta. Exista posibilitatea si sa nu accepte la telefon dar sa va intelegeti fata in fata deci poti intreba si la receptie

| 9PM explică (pentru Furnicuta000):

Da de unde știi tu toate astea? laughing

| Furnicuta000 a răspuns (pentru 9PM):

Nu prea ma pricep la sport dar am lucrat in domeniul hotelier

| 9PM explică (pentru Furnicuta000):

Ce fata cuminte și harnica. Ești măritată? Ai iubit?

| eliancodrut a răspuns:

De regula nu. De ce? Pentruca nimanui nu-i convine sa schimbe lenjeria si sa faca curatenie pentru pret de o ora pe care-l platesti. Poti sa platesti o zi si sa stai o ora. Cunosc asta din proprie experienta.

| NicuPiticu a răspuns:

Acum nu te mai dor biluțele? Ai chef de coțăială deja?

| 9PM explică (pentru NicuPiticu):

Pai o tipă îmi dă bătăi mari de cap laughing
Și eu cum sunt nebun după amor nici mort nu mă las! Da stai, că nu se știe, poate in câteva zile se înrăutățește și ajung damblagit

| JohnnyBravo123 a răspuns:

Se poate! Depinde de hotel.

| 9PM explică (pentru JohnnyBravo123):

La alea parca cu tip day use se poate cred.