Salut TPU! Peste cateva luni fac 17 ani si nu mi s-a schimbat vocea mai deloc de cand aveam 10-11 ani (am o inregistrare mai veche). Sunt baiat. Sa mai astept sau sa vorbesc cu medicul de familie?
Un Link cu o pătură care se încălzește de la o baterie externa
Lucrez cu ceva destul de complicat: Am o functie f ce ia doua stringuri a si b si imi returneaza o valoare intre 0 si 1 in functie de relatia intre cele doua. Ex: f("masina", "flori") ~= 0, 150027 ...? (mai mult)
Vreau sa imi iau Bmw seria 3 sau 5 an 2006-2009 ce sa aleg si cum procedez cand o cumpar Pret maxim 5500€ merita?
Salut! Am o problema. Mi-am scapat telefonul pe gresie si acum s-a crapat in colt. Cum as putea sa o ascund? Macar partea neagra unde nu este ecranul.
Salut, am un telefon Samsung Galaxy A5 2017 si problema este ca bateria telefonului se descarca repede cand il incarc de la vreo 30 sau 40% si cand il incarc cand ajunge sub 20% se descarca mai incet,...? (mai mult)
Salutări Deci azi la ora de religie, la un moment dat profei de religie i s- a rupt scaunul cât stătea la catedră și pentru că am râs a crezut că eu am rupt scaunul și i l- am pus așa ca să...? (mai mult)
Salut! Mama a cumparat acum doua luni o bicicleta fitness pentru slabit. As vrea si eu sa incerc dar scopul meu nu este sa slabesc, vreau doar sa pun putina masa musculara la picioare si sa fie tonifiate....? (mai mult)
Salut TPU! Am un Volkswagen Passat din 2010 iar pe panoul de clima nu am functia incalzire in scaune, de unde imi pot da seama daca are sau nu?
În ziua de azi se mai foloseste codul morse în vreun domeniu?
Salutare! Am o întrebare care tine de psihologie... Întinde palma. Cele 4 degete ale tale îți imaginezi ca sunt un șoricel...Palma ta este un lac. Șoricelul nu știe sa înoate, deci cum trece acesta...? (mai mult)
Are cineva idee daca se gasesc lavete din microfibra in Auchan / Carrefour? Imi trebuie pentru sters ochelarii
Ca sa am mai multi followeri pe insta sa mi pun prf pe prv sau pe public?
Cine imi v-a spune ce semn e acesta, voi da o fundita, REPEDEEE! https://imgur.com/a/RBTnsO6
Salut.Am un virus în telefon și mi se blochează. Nici nu îmi arată cine mă sună dar îmi sună. Acum e mai bine.Am instalat aplicația Bitdefender iar acum văd că nu prea mai face figuri.Îmi ...? (mai mult)
Mi am spart ecranul la telefon recent si cand am fost la un service persoana de acolo a zis ca doar geamul este crapat dar mi- a recomandat schimbarea cu tot cu display. Intreb deoarece este o diferenta...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare si vreau un raspuns decent si corespunzator intrebarii! Pe data de 16 ianuarie am avut menstruatie. In prezent, 22 februarie si inca nu este prezent. Nu stiu daca e doar o intarziere...? (mai mult)
Ce înseamnă "scor" pe snapchat?
Salut! acum 12 zile am comandat de pe Vodafone un telefon (S9) si cand am sunat la centrul de la Bucuresti mi au spus ca ar cam veni in 10 zile. Vazand ca nu mai vine telefonul am sunat ieri si alaltaieri...? (mai mult)
Am dat comanda la un hanorac pe site- ul ro.factcool.com și am văzut că multă lume spune că e scam so că au primit hainele in punga și au calitate foarte proasta. acum vreau sa anuleze comanda și...? (mai mult)
Hei, vin cu o noua intrebare. Recent m- am calificat la judeteana la biologie, sunt in clasa a 9 a. Problema e ca e foarte mult de invatat si eu chiar imi doresc foarte mult sa trec la nationala. Sunt...? (mai mult)
Salut TPU as vrea să pun un bilet la pariuri sportive dar nu știu cum se procedează.Imi puteți explica cum? Cu pași?
Am un prieten care e la fotbal, si joi o sa aiba viza medicala. E vreo problema daca a inhalat fum de iarba la o petrecere, gen o sa ii iasa in sange. Sau pentru chestii de genul se fac analiza...? (mai mult)
Anul asta am evaluarea naționala și ma gândeam cum sa învăț speciilesi genurile, sa învăț un model și doar sa înlocuiesc ce trebuie sau sa învăț trăsături sa le dezvolt eu?
Salut as vrea si eu un site sau 2 de pe care sa invat scoala rutiera. Dar as vrea sa fie structurata pe capitole, de ex un capitol sa fie de semnale ale polițistului etc, si apoi sa pot face intrebarile...? (mai mult)
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Placa de indreptat parul Remington Ceramic Straight S3500
37
Dismally întreabă:
elcosmin întreabă:
MariusNWM întreabă:
IIIshaneIII întreabă:
O relatie normala si deschisa nu tine cont de primul care isi impartaseste sentimentele, sau ordinea in care sunt impartasite. Trebuie sa fiti cei mai buni prieteni, sa va cunoasteti unul pe celalalt...... (mai mult)
Pare o lupta de- a ta impotriva... ta. In cazurile astea, cand mintea incearca sa te convinga sa te autodistrugi este preferabil sa te vezi cu un psiholog. Stiu ca e greu sa te convingi sa faci asta. ...... (mai mult)
La ora actuala sunt Lasere medicale speciale pentru dermatologie, pentru piele si care pot curata si regenera pielea fara nici o durere si in scurt timp. Unii apeleaza la laser daca au prea mult par pe...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!