Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 20 Aprilie 2021 sunt:
Mi- am cumparat un joc pe pe Eneba, dar ca sa- l pot accesa trebuie sa instalez Origin. Cand incerc sa- l instalez îmi dă eroare. Scrie ca nu s- au gasit fisierele vcruntime140.dll și msvcp140.dll....? (mai mult)
Aplicatii de rezolvat exerciții la mate cu vectori?
Salutare TPU, nu știu daca am ales categoria corectă dar poate câțiva dintre voi au pățit chestia asta. Cu câteva luni in urma am cumpărat câteva jocuri de pe G2A, da știu ce o sa spuneți...? (mai mult)
TPU de la un timp Watch Dogs legion nu mai merge pe GeForce Now,pur și simplu mă scoate după ce m-am logat cu ubisoft, ce pot să fac?(celelalte jocuri merg)
Ce parere aveti despre jocul ''Need For Speed Most Wanted a Criterion Games''?
Salut TPU. Este pe-aici vreun jucător de brawl stars? Dacă da, cate trofee aveti? Care vrea sa jucăm să-mi de-a msg in privat iar eu ii dau tag-ul. Seara făină.
Salut TPU, am o intrebare, ce sa aleg dintr gtx 1060 3gb si rx 570 4gb pentru jocuri?
Salut.Vreau si eu niste versuri lungi despre un prieten care se crede better player pe fortnite dar el este worse player
Am si eu o intrebare.As vrea si eu sa bag bani in steam si trebuie sa scriu adresa facturare si adresa facturare cont.Aici pot pune niste date random? Platind cu paysafe.
Salut, locuiesc in Anglia si aici merge mai greu netul din cate am auzit, jocul pe care il joc este sa:mp si am ping 80- 160, am sunat la ei/ nu am nici o problema mi- au zis si m- am gandit sa ma mut...? (mai mult)
Buna! Cand eram mica am gasit pe net un joc cu o tipa care a devenit secretara unei mari creatoare de moda (in Paris parca). La inceput trebuia sa ii aduci o cafea sefei, apoi sa cumperi niste material...? (mai mult)
Hei,Vreau să-mi cumpăr un laptop pentru jocuri. Gen sims 4, gta 5 si alte jocuri... Ce îmi recomandați?
Ce parere aveti despre jocul ''Lego Marvel Super Heroes''?
Buna, detin o mini firma sa zic asa si am un client care are probleme cu pc- ul, si- a luat o mare teapa saracul, a cumparat un Pc second hand si primul detinator a luat un Hardware ban, stiu ca trebuie...? (mai mult)
Cine vrea sa joace Apex legends cu mine? Accept si fete și băieți dar macar sa aveti 13-14 ani
Jocuri aproape identice cu WorldBox?
Unde as putea gasi youtuberi care sa imi promoveze un server de Minecraft?
Ce parere aveti despre jocul ''Need for Speed Underground 2''?
Salut. Am o mare problema. Mi- am uitat pinul paysafe care l- am pus la contul meu paysafe. Se mai poate face ceva sa il aflu? Nu de alta dar mai aveam 400 de lei pe el. Deci se mai poate face...? (mai mult)
Stie cineva din intamplare care e problema in jocul evil genius, de ce seteaza toate usile sa intre "oricine" pe ele si imi schimba alarma pe verde/rosu (de obicei o dadea rsie dar acum a schimbat- o ...? (mai mult)
Salut TPU! Eu pe canalul meu de yt am 44 de abonati si la un clip aveam 30 de vizualizari si nu mai crestea deloc, nu intelegeam de ce era de o zi, trebuia sa fie mai mult, dupa dintr- o data s- au ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre jocul ''Sacred''?
Salut, am vrut sa fac o mapa de cs 1.6 cu Valve Hammer Tool 3.5 si cand am dat sa o testez mi- a intrat eroarea asta: Mod_LoadBrushModel: maps/555.bsp has wrong version number (571084155 should be 30) ...? (mai mult)
Bunaaa! Vrea cineva sa ne jucam roblox?:D
Salut! Stie cineva cum se numea joculețul acela de pe friv unde erai o fantoma intr-o vilă si trebuie sa ii alungi pe cei din casa? Jocul era 2D
Salut, am si eu o problema, intru pe fifa ps4 la tuournament si îl fac de 4 echipe, termin primul meci si imi apare ca au jucat inca 2 din cele 4, ce pot face sa le joc eu sa nu joace singur?
Salut. Se poate muta contul de clash royale de pe iPhone pe o tableta android?
Aș dori o recomandare de jocuri gen RPG sau Adventure/Survival pentru un laptop mai slăbuț.
Ma plictisesc si vreau niste recomandari de jocuri video de la voi, in special sa fie produse /lansate de pe platforma GOG (platforma gog.com) Am un laptop capabil deci nu este problema pot fi si cu ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre jocul ''Need for Speed Underground''?
Salut TPU, am si eu o intrebare. Pot baga bani in steam de pe paysafe, fara sa mai adaug adresa de facturare?
Cum fac sa joc un minclip? Min hero mai exact. Inainte dadeam un search pe google si intram dar acum nu stiu de unde sa il mai iau. Ma ajuta cineva?
Voua va functioneaza subtitrarile generate automat atunci cand alegeti alta limba decat cea originala pe Youtube?
Hei. Tocmai mi- am instalat sims 4 și ma rog, am o mica problema. Ideea e ca atunci când dau click pe pat pe "try to baby".ei doar vorbesc. :)))) Și nu stiu cum sa fac ca sa faca un copil ăștia doi....? (mai mult)
Hey TPU, mi-am dezinstalat metin 2 si apoi l-am reinstalat, dar cand am incercat sa intru in joc mi-a dat error 27003 de la cheat blocker, ce ar trebui sa fac ca sa pot juca din nou?
Buna TPU! Ce specificati la calculator am nevoie pentru a ma juca CSGO sau LoL?
Salutare TPU, am și eu o problema legată de jocul Farming Simulator 19 și volanul Logitech g29 și anume, atunci când iau viraje volanul rămâne puțin in punctul mort adică, dacă am rotile îndreptate...? (mai mult)
Joc Assassin's creed odyssey si mi se pare ca jocurile din ziua de azi sunt extraordinar de grele. Mie mi se pare greu acest joc si la easy. Ori exista niste trucuri ca sa fie mai usor. Si astfel am luat...? (mai mult)
Ce se face in WorldBox? Voi cum jucați? Ce faceți In joc?
Bună TPU, am instalat un joc sandbox: Block Craft 3D, nu necesită neapărat internet. Eu am vrut să instalez Minecraft așa că am instalat HappyMod dar nu mi- a mers, așa că am dezinstalat HappyMod. ...? (mai mult)
Salut, am o placa de baza lga1151 de la gigabyte ultra durable, si cand inchid pc ul nu se intrerupe alimentarea tastaturi si a mausului, am verificat pe net si nu am gasit nimic nu am intrat sa caut...? (mai mult)
Ce parere aveti de jocul Genshin Impact? Stiti si alte jocuri care au lumi frumoase si diversificate?
Când instaleze un joc de pe net(cu mod) îmi zice aplicația nu poate fi instalată.Am șters 2-3 jocuri,am dat restart la telefon, dar tot nu merge.Alte jocurii merg.
Salut, cu cat as putea vinde contul acesta de steam Link:https://steamcommunity.com/profiles/76561198166623555/ Jocurile main sunt Monster Hunter World+ Iceborne, Dishonored 2, Prey 2017, The Long...? (mai mult)
Jocuri gen Help Me Doctor în care ești doctor și consulți pacienți la clinica,le pui diagnostice, le verifici dosarul, dai rețetă etc știti?
Ce parere aveti despre jocul ''Detroit become human''?
Salut. Vreau sa fac update de ssd la un laptop, laptopul nu are loc de ssd si am vazut ca ar merge sa pun ssd sata 3 în loc de hdd actual. Mai trebuie ceva adaptor sau merge?
Salut TPU. De ce tot timpul când deschid CS GO trebuie sa îmi fac din nou setările (nu le salvează). Ajutor, dau funda
Este bun un gigabyte gtx 750 ti combinat cu un i3 10100f la csgo? cam cate fps scoate si inca ceva, duce gta 5 in 75+fps? Daca nu, ce alta placa video imi recomandati sa fie ieftina si buna?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ro?iu?? întreabă:
anonimxenotome întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Dorten întreabă:
Recomand un control ginecologic. Mai exact o ecografie, dat fiind faptul ca nu ti- ai inceput viata sexuala. Este posibil ca problemele tale sa fie sursa unei dereglari hormonale, cum ar fi sindromul...... (mai mult)
Inteleg ce spui. E greu. Chiar pare ca iubirea voastra a fost pura, asa ca incearca sa iti amintesti cu drag de acele clipe, de clipele cu el, de el. E dificil sa te gandesti la trecut, insa cauta ...... (mai mult)
Buna! Nu te alarma, nu e neapărat un semnal ca ceva e în neregula, ba din contra. Poate încă are numărul ei pentru a ști cine e și a nu- i răspunde dacă îl mai apelează, de exemplu. Aici ...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!