| HaKeRo a întrebat:

A aparut GTA 5 pentru PC?

12 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Gta 5 o să apară pe pc pe data de 17 Septembrie 2014.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| SteroidEdy a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti Retardat? Nu a aparut si va aparea cam in 2015. De ce ii mai raspunzi daca nu stii

| HaKeRo explică (pentru anonim_4396):

Daca a aparut arata-mi un link de download sau un site romanesc de unde pot sa il cumpar

| anonimguy3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Alt handicapat, arata-mi link de dowload, de cumparat sau unde ai auzit ca a aparut... Numai vorbi daca nu sti.

| HaKeRo explică (pentru anonimguy3):

Taci fututi **** mati

| anonimguy3 a răspuns (pentru HaKeRo):

Ce mortii lu mata vrei ma? Ai tu cu ce sa ****? lol ce copi idioti... Ti-am zis eu ceva? Taci in *** de handicapat. Numai injura fara rost.

Fututi mormantu ma-tii de esuatu **** du-te-n mortii lu tactu de **** taci in **** ma-tii de ratat in viata tu incepi primul si tot tu comentezi rasa ma-tii.

Mi-ai demonstrat ce redus mintal esti, ba tiganule esuat, du-te dreacu si invata scoala numai injura ca pe maidan. Ai injurat acolo de nici o logica nu are ce ai zis. Du-te dreacu si invata carte.

Rasa ta de ****, ce **** mea vrei ma? eu sa invat scoala eu zic ca scriu corect gramatical rasa ma-tii de parlit.

Vezi ce distrus esti, eu ti-am zis sa inveti carte sa numai injuri ca pe tarla in gatu mat-tii. Ca tu altceva in afara sa injuri nu sti. Un copil distrus fara viata sociala, rasfatat, un distrus. Hai spor cu cartea.

| anonimguy3 a răspuns:

Pe pc s-ar putea sa apara in 2015 sau pe 17 septembrie 2014. Pentru consolele next gen apare in 2014