Recomand un laptop deoarece ai buget mai scazut, este portabil, performanta este mai mare decat a 2 lucruri ieftine, dar aceste conditii se aplica doar in cazul in care nu ai nevoi de ceva de gaming, cu o performanta extraordinara. Daca vrei un laptop mediu in bugetul tau iti recomand Lenovo Ideapad 110
Lenovo IdeaPad110 am
Îl am de mult și îmi doresc ceva sa meargă cs go, samp, Minecraft și putin de gta 5
? Păi atunci ai putea să-ți iei un laptop Fujitsu de 1500 de lei cu i7, performanțe medii, dar duce "jucabil" jocurile dorite de tine, însă penteu performanță nu o să găsești nimic până în 1500 de lei, îți garantez
Dacă laptopul meu face vjjjjjhhhhsjsvsisbsjs rău rău înseamnă ca ii trebuie un cooler? Si se poate pune? Ajuta in jocuri?
Un cooler ajuta intr-o masura "mica", insa vajaie laptopul deoarece este folosit prea mult in acele jocuri ce necesita specificatii bune. Alta explicatie nu am, insa daca este ceva grav, du-te la reparatii GSM si vezi.
Decât sa merg la reparații mai bine îl las sa se strice
O sa îmi iau câteva palme pentru ca da și o sa fiu pedepsit o săptămâna dar măcar știu ca in 3-4 luni îmi iau unul nou?
Agent47 întreabă: