| Gabriel_Ianis_2000 a întrebat:

Am 1500 lei sa îmi iau un pc și un monitor sau decât un laptop.Imi puteți recomanda cv?

6 răspunsuri:
| usAlexGTX a răspuns:

Recomand un laptop deoarece ai buget mai scazut, este portabil, performanta este mai mare decat a 2 lucruri ieftine, dar aceste conditii se aplica doar in cazul in care nu ai nevoi de ceva de gaming, cu o performanta extraordinara. Daca vrei un laptop mediu in bugetul tau iti recomand Lenovo Ideapad 110

| Gabriel_Ianis_2000 explică (pentru usAlexGTX):

Lenovo IdeaPad110 amlaughing
Îl am de mult și îmi doresc ceva sa meargă cs go, samp, Minecraft și putin de gta 5

| usAlexGTX a răspuns (pentru Gabriel_Ianis_2000):

? Păi atunci ai putea să-ți iei un laptop Fujitsu de 1500 de lei cu i7, performanțe medii, dar duce "jucabil" jocurile dorite de tine, însă penteu performanță nu o să găsești nimic până în 1500 de lei, îți garantez

Dacă laptopul meu face vjjjjjhhhhsjsvsisbsjs rău rău înseamnă ca ii trebuie un cooler? Si se poate pune? Ajuta in jocuri?

| usAlexGTX a răspuns (pentru Gabriel_Ianis_2000):

Un cooler ajuta intr-o masura "mica", insa vajaie laptopul deoarece este folosit prea mult in acele jocuri ce necesita specificatii bune. Alta explicatie nu am, insa daca este ceva grav, du-te la reparatii GSM si vezi.

Decât sa merg la reparații mai bine îl las sa se stricelaughing
O sa îmi iau câteva palme pentru ca dalaughing și o sa fiu pedepsit o săptămâna dar măcar știu ca in 3-4 luni îmi iau unul nou?