| VasiDobie a întrebat:

Am internet prin Romtelecom si cand incerc (la minecraft) sa deschid in lan totul e bine.Fac cum ma a invatat cineva :cand dau open in lan imi apare jos "0.0.0.0:wxyz" (litere fiind niste numere aleatorii), imi caut ip meu pe net si dupa aceea i dau prietenului care vrea sa intre "ip meu:wxyz".
Dar problema e ca nu i se conecteza si nici mie la el.
Problema e ca nu pot deschide in lan daca am Romtelecom sau de ce?
Ajutor... vreau neaparat sa pot juca in lan
Apropo eu ma pot conecta la altul in lan ce nu are Romtelecom

5 răspunsuri:
| Danzell a răspuns:

Nu are legatura cu romtelecomul.
Trebuie sa aveti amandoi acces la internet.
Unul din voi trebuie sa creeze jocul si sa il faca disponibil online. dupa care iei ip-ul si te poti conecta

| VasiDobie explică (pentru Danzell):

Degeaba

| Danzell a răspuns (pentru VasiDobie):

Ar mai fi solutie sa incerci sa iti faci un server hamachi. insa nu stiu cum sa iti spun sa il faci pentru ca nu am avut nevoie.

| VasiDobie explică (pentru Danzell):

Sigur nu o sa mearga ...fiindca am mai incercat sa fac un server terraria prin-trun program game ranger au intrat jucatori in camera dar nu puteau intra in joc

| DaNy890 a răspuns:

Deci cand dai sa se deschida an Lan ar trebui sa-ti apara niste numere nu are trebuie. cu IP nici cu netul numere ar trebui sa fie ceva de genul asta 12345 nu 0.0.0.0love struckcsz dupa ce ar trebui sa-ti apara acele numere prietenul tau ar trebui sa intre an multi player sa de pe conectare directa si sa scrie numerele acelea si asa ar trebui sa mearga daca a merg fundita te rog!