| Alyn1998 a întrebat:

Am luat spider-man 3 si imi da eroarea aceea xu don't send si send error report am dat click here si e un fisier fddd_appcompat si in el eu nu stiu ce inseamna toate alea dar am citit de pe un site ca in acest fisier de mai sus este raspunsul la problema mea adica de ce nu imi merge
funda!

1 răspuns:
| Babacu_Viorel_1962 a răspuns:

Calculatorului ii lipseste ceva adica nu este cu upgrade la zi si windows nu poate citi fisiere fddd
Cum să îţi deschizi fişierul DDD:
Deschizător de fişiere DDD
FileViewPro Descărcare »
Cel mai rapid şi simplu mod de a vă deschide fişierul dvs. DDD este să daţi dublu click pe el. Aceasta permite inteligenţei Windows-ului să decidă care este aplicaţia potrivită pentru a vă deschide fişeirul DDD.
În cazul în care fişierul dvs. DDD nu se deschide, este foarte probabil din cauza faptului că nu aveţi aplicaţia corectă instalată pe calculatorul dvs. pentru a putea vizualiza şi edita fişiere cu extensia DDD.
În cazul în care calculatorul dvs. deschide fişiere DDD, dar aplicaţia nu este cea potrivită, va trebui să modificaţi setările de asociere ale fişierului registry din Windows. Cu alte cuvinte, Windows asociază extensiile de fişiere DDD cu programul greşit.
Vă recomandăm cu multă căldură să vă scanaţi fişierul registry al Windows-ului pentru a găsi asocieri de fişiere nevalide, precum şi alte probleme legate de fişierul registry.

http://www.solvusoft.com/ro/download/fileviewpro/