|

Am nevoie de niste feedback la o analiza video la un joc. Voi analiza video(Youtube) jocul Dishonored din toate punctele de vedere si am de gand sa il impart in doua parti. Prima parte va fi ca un review care cuprinde gameplay-ul si tot ce tine de acesta. In a doua parte vreau sa parcurg jocul de la cap la coada comentand povestea si posibilele ramificatii si finaluri. Folosesc script si editare video la greu pentru a nu face continutul foarte greoi. Prima parte din proiect este aproape gata si nu prea mai am mult de lucrat la ea. A doua parte in schimb imi da batai de cap, deja sunt la 15 minute de material si estimez ca o sa se mai lungeasca inca pe atata. Incep cu intrebarile:

1.Cat de mult timp considerati ca ar trebui sa dureze o poveste? Povesti lungi detaliate despre lore, personaje si secrete sau scurte si la subiect, adica doar povestea principala si atat.

2. Daca povestea se lungeste la 30 de minute ar trebui sa o impart in mai multe video-uri?

3.Atunci cand povesteste naratorul(adica eu), preferati sa se foloseasca pronumele noi(adica noi jucatori), el(Corvo adica personajul principal) sau tu(cel care te uiti). Ex: Havelock ne-a spus sa o salvam, Havelock i-a spus lui corvo sa o salveze, Havelock ti-a spus sa o salvezi.

4.In scenele pe care le arat fara comentariu, datorita importantei in poveste, pun sau nu subtritrari in romana?

Daca mai aveti ceva sfaturi sau idei sunt binevenite.

0 Raportează Evaluează