| MrKez a întrebat:

Am o problema majora la pc, chiar 30min ainte sa public aceasta intrebare mi sa bulit PC.Cum? Deci, cand ma logam la un joculetz, si stiu ca nare treaba cu joku, deodata s-a blocat pc cu totul si a inceput sa sune beep repetiv, si a inchis totul, fara sa dea Blue screen of death, dp ce il aprind iar PC nu-mi mai deschide crying Unitatea e deschisa si monitoru e inchis, numi porneste deloc, si se aude Beep in fiecare 5 secunde, si beculetzul de la H. D. D se aprind, ramane blocat, si ainte sa sune beep, slabeste lumina becului crying, si tot asa. Dc oarE? Va rog mult d tot, sa rezolv asta ainte sa ajunga la pc prietenului meu crying Va rogg mult sad

Răspuns Câştigător
| BDoruAndrei a răspuns:

Faza e ca asa am patit si eu si se rezolva foarte usor! Deci fii atent! Ia o surubelnita,desfa unitatea,scoate placa video,curato,apoi pune-o la loc si fixeazo bine! Apoi vezi daca face la fel! Daca face la fel lasa unitatea desfacuta si vezi daca se incalzeste placa video! Daca ramane rece s-a ars placa! Daca face la fel scoate ramii toti si apoi pune-i la loc! Asta ar trebui sa rezolve problema! Cel mai posibil e de la rami, deci intai rezolva treaba cu ramii! Scoate-i si pune-i la loc de mai multe ori, dupa fiecare incercare verifica daca merge! Apoi spune-mi daca a mers!

| MrKez explică (pentru BDoruAndrei):

Hacker21 Mai ajutat foartee multe,pana la urma ai avut mare dreptate,Ramii a fost principalul problemei, Trebuia sa o scot si sa pun iar, Ms mult si Respect not worthy Miam usurat viata cu tine.
Multumesc mult si primesti fundita

| BDoruAndrei a răspuns (pentru MrKez):

Cu mare placere si multumesc pentru funda! Team ajutat din experienta! La fel am patit-o si eu!

2 răspunsuri: