| NicolaeCristianAnonymous a întrebat:

Am primit mostenire un laptop Acer aspire e1-510 varianta pentium, nu dau detalii despre mostenire.
Are specificatile:
Intel pentium n3520 quad core
4 gb ram ddr3l 1600 mhz
hdd de 500 gb
Placa video: Intel (R) HD Graphics (Bay trail) de 1 gb vram.
5 ani vechime.
L-am dus la un service it ca nu primeste curent placa de baza, Au zis ca costa intre 200-400 lei (nu e stricat incarcatorul/bateria)
Merita sa il sa dau 200-400 lei sa il repare?
Va duce fifa 15, 16 sau 14? ca vrea sa se joace tatal meu fifa pe el.

Răspuns Câştigător
| Celcestietot a răspuns:

Dacă ai bani de unul nou, o poți face. Dacă vrei pentru tatăl tău doar FIFA, poți da banii să repari, dar gândește-te că cele mai noi FIFA nu le poți juca, cele mai vechi da, poate și cea din 2014. Încearcă sa verifici cerințele de sistem ale jocului pe PC, asta va fi mult de folos, acest fapt poate ajuta și la decizia de a repara sau nu.

4 răspunsuri:
| RobertRawr a răspuns:

Nu va duce.

| NicolaeCristianAnonymous explică (pentru RobertRawr):

Care dintre ele nu va duce? Merita sa il duc sa il repare aia la service it? Am avut un pc cu mult mai slab ce ducea fifa 14. Ce raspuns ai dat =]]

| RobertRawr a răspuns (pentru NicolaeCristianAnonymous):

14 duce.

| NicolaeCristianAnonymous explică (pentru RobertRawr):

Merita sa dau 200-400 lei sa il repare?

| Celcestietot a răspuns (pentru NicolaeCristianAnonymous):

Dacă ai bani de unul nou, o poți face. Dacă vrei pentru tatăl tău doar FIFA, poți da banii să repari, dar gândește-te că cele mai noi FIFA nu le poți juca, cele mai vechi da, poate și cea din 2014. Încearcă sa verifici cerințele de sistem ale jocului pe PC, asta va fi mult de folos, acest fapt poate ajuta și la decizia de a repara sau nu.