anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am si eu o problema cu jocul " Counter-Strike Global Offensive". Cand intru intr-un meci am 180-200 FPS, pe la jumatatea meciului (dupa aproximativ 15-20 min) imi scad fps-urile la 40-50. Am scanat pc-ul nu am virusii, i-am dat defragmentare, am actualizat driver-ul de la placa video.

Pc: placa video nVIDIA gt640 3GB, 8 gb ram ddr4, procesor amd 3.5 ghz.In alte jocurii nu am probleme si nici pe cs nu aveam pana acum 2 zile.

4 răspunsuri:
| Ykuzo a răspuns:

Ai verificat temperatura procesorului? Crește semnificativ în momentul în care FPS-urile sunt scăzute?

| Anonim explică (pentru Ykuzo):

Temperatura este undeva la 90 de grade.

| CrappinMorth a răspuns (pentru anonim_4396):

90 de grade?! Ce procesor ai? 90 de grade e temperatura critica la majoritatea procesoarelor.
De la 70-75 in sus ar trebui deja sa te ingrijorezi, dar 90?
Normal, placa de baza are in BIOS setat sa se opreasca direct cand temperatura ajunge la 90-95. depinzand ce placa de baza ai.
Oricum, verifica coolerul, vezi daca e bine pus, daca raceste bine (viteza mare cand temperatura se ridica). Daca nu merge bine, schimba-l. Daca merge bine, scoate-l si vezi de pasta aia termoconductoare ca s-ar putea sa fi stat acolo ani de zile si s-a facut piatra. Schimb-o.

| Ykuzo a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred că o să îți trebuiască un ventilator nou, iar dacă o să îl schimbi o să trebuiască și pasta termoconductoare înlocuită.
Îți recomand să faci un airflow decent în carcasă. Minim un ventilator de intrare și unul de ieșire (două ventilatoare de ieșire ar fi ideal)
Se știe că procesoarele AMD consumă multă energie și că îți trebuie un ventilator serios să îl menții la temperaturi medii.