| LVLevel a întrebat:

Am un netbook si vreau sa ma joc wolfteam pe el... insa rezolutia este prea mare adica vad doar jumatate din ce ar trebui sa vad. nu pot da la settings pentru ca nu il vad. settingsul este in dreapta iar eu vad doar in stanga. cine ma ajuta primeste fundita

Răspuns Câştigător
| V0ltaJ a răspuns:

Pe netbook nu prea poti juca Wolf pentru ca are rezolutia prea mica de accea nu poti schimba rez deoarece de unde iti incepe tie wolf adica din mijloc la alte display-uri(sper ca am scris bine) mai mari se incepe din stanga colt.e o setar din fabrica + ca la netbook e mai greu sa te joci iti recomand un laptop daca vrei sa te joci sau daca ai bani mai multi ia-ti un PC decent cu un Geforce GTS 250(1GB) mai merge vreo 3-4 ani in materie de jocuri.Iti spun si de ce pentru ca GTS 250 e "modat" din fabrica adica poate suporta si jocuri care necesita placi video mai mari! De ex eu pe 250 am jucat Darksiders la care ii trebuie 260 si am jucat pe HD! Deci iti recomand sa iei un PC. Daca iti trebuie fisiere la tine ia-ti un laptop dar cu Specs decente! Sper ca te-am ajutat! Bafta la joc(uri). Daca crezi ca merita FUNDA!

0 răspunsuri: