anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Amd FX 6300
Momentan am coolerul stoc,pana achizitionez ce imi propun,m-am gandit sa limitez performantele procesorului, cat sa nu depaseasca 60 de grade. Cum fac asta?
Sa zicem ca este vorba de un joc.

Răspuns Câştigător
| Vanqu1sh a răspuns:

Stai linistit, nu se strica, am un fx 8120E si am stat 6 luni cu cooler-ul stock, cand ma jucam ceva gen dota 2 iti dadea impresia ca masina de facut uroaie laughing dar nu am avut probleme, sa se restartezze din cauza temperaturii sau mai stiu eu ce. Sau in caz ca tu chiar vrei sa faci ceva de genul, se numeste underclock dar scade performanta procesorului in tot ceea ce faci nu doar jocuri, deci nu se merita. Bafta!

| anonim_4396 explică (pentru Vanqu1sh):

Faza e ca nu-mi da bluescreen cand ajunge la temperatura aia, se stinge pc-ul ca si cum s-ar fi luat curentul, insa il aprind repede sa verific temperatura si e foarte ridicata, am pus ochii pe un gammaxx-300

4 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Nu e nevoie sa faci nimic. Cind ajunge la temperatura de pericol ii intra protectia automat si coboara frecventa.

| Apetrei_Bogdan_1995 a răspuns:

Nu stiu nici o modalitate sa forcezi procesorul sa incetineasca la 60 de grade.Foloseste progame get SIWPortable ca sa vezi in timp real temeratura si coboara setarile de la jocurila Low.

| anonymoussses a răspuns:

Salut, nu exista asa ceva laughing doar sa maresti performanta, asa ca mai stai pana iti cumperi ce ti-ai propus bafta