|

Antivirusul Avast a luat-o razna astazi! Mi-a tot trimis mesaje ca a neutralizat accesul la "pushaway.com" cand eu intram pe Google sau pe Facebook. A innebunit?

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Antivirusul Avast poate fi resetat/reparat din panoul de control/control panel. Intri la programe dai click dreapta pe Avast și apare opțiunea uninstall sau change / repair optezi pentru change / repararea produsului. Operațiunea e ușor de făcut.
Dacă ești sigur că antivirusul e ok și nu trebuie reparat poți face o scanare tot sistemul sau scanare la pornire ( ăsta durează cam 2 ore dar e cea mai eficienta ).
Dacă vrei să verifici dacă antivirusul e activ intri pe www.eicar.org
dai click sus la download și se deschide o filă de unde poți descărca fișiere test " eicar test file not a virus ". În momentul ăla antivirusul trebuie să reacționeze și să blocheze pagina. Dacă nu reacționează înseamnă că doarme în post și trebuie reparat cum am zis mai sus. Dacă ai Avast free e mult mai simplu dezinstalez i și reinstalezi antivirusul.
Mult succes.

| a răspuns:

Poate ai virusi din inainte sau ceva aplicatie descarcata si tot blocheaza nu neaparat doar acolo

| a răspuns:

Avast e de mult dus la vale
Nu mai e ce era inainte, recomand sa iti pui Eset NOD32
Sau BitDiffender
O seara buna sa ai!

| a răspuns (pentru TronHD):

Avast e bun daca e actualizat la zi aproape si de are licenta gratuita da probabil are ea virusi si o acceptat si acum tot ii apare cand intra undeva cel mai bine ar fi sa il stearga din carantina si sa vada de mai are