| Gekkō a întrebat:

Aş vrea ceva joc pentru că mă plictisesc foarte tare în ultima vreme, chiar şi de calculator. Aş vrea un joc cu trenuri (care să conduc eu, nu dinalea...), nu jocuri grele şi complicate gen onlie-uri etc

8 răspunsuri:
| Magnifico a răspuns:

Eu mi-am scos Railworks 3 Train Simulator 2012 Deluxe.
E bestial,un adevarat simulator cu trenuri,ai toate tipurile,pana si cele care se gasesc pe la noi (evident marcile nu sunt romanesti nici la astea pe care le avem noi).

Si e chiar simplu de jucat,ai o maneta pe care o dai inainte,inapoi si frana, dupa moduri la camera, cuplat vagoane, lasat pasageri, etc.

Dar e simplu si atractiv.

http://www.youtube.com/watch?v=uOJv5135VVA

| Gekkō explică (pentru Magnifico):

Da, dar am mai luat ceva joc de genu şi numa apeşi pe ceva puton tin tren şi merge singur şi numa te uiţi ca prostu la joc, şi complicaţii din astea...
Sigur jocul ca l-ai sugerat tu e ca pot conduce eu trenul?

Şi vreau ca jocul să nu trebuiască să fac eu tot felul de rute, vreau să intru direct să îmi aleg trenul şi să-l conduc pe ce linie vreau... daca e aşa, atunci, eşti the best

| Magnifico a răspuns (pentru Gekkō):

Deci,poti alege ruta tu,poti alege trenul tu, rutele ti le dau ei, daca vrei sa te plimbi poti sa o iei unde doresti.
Daca iti iei tu o locomotiva potiface ce vrei, ce ruta vrei.

Poi in mare parte asa merg trenurile deci nu prea ai ce face, ti-am spus ai o maneta pe care daca otii pana la 100 merge inainte si cu viteza de la 0-120 sau cat prinde, iar daca o bagi sub 0 franeaza.
Pe ruta te plictisesti e frumos cand ajungi in gara si lasi sau iei pasageri.

O fain atunci... incerc sa il iau, mersii de informatii, chiar ador trenurile happy

Oo, nu merge linkul ala de pe youtube care mi l-ai dat, imi zice pagina inexistenta sad

| alinalin12 a răspuns:

Train Simulator cauta pe net si gasestiwinking

| xVital a răspuns:

Pai daca te plictisesti de calulator, iesi si tu putin afara sau mai invata pentru scoala, si cand iti vine iar cheful de calculator poti sa te joci.