| alindragos322 a întrebat:

Ayy.

Am o problema.
Placa mea video atinge 60 °C fara sa deschid nici un program sau joc. Nu inteleg de ce.

Dar cand deschid un joc, ea ajunge pe la 70 °C sau 80 °C. Mai mult 80 °C.

Placa video: Placa video ASUS GeForce GTX 950 STRIX DirectCU II OC 2GB DDR5 128-bit.

Am auzit ca exista pasta si la placa video si ca tot a venit vara trebuie sa o repun.

7 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Ai auzit prost. Abia ti-ai luat placa, nu are nici un sens sa te apuci de prostii. Probabil ai airflow nasol si sa nu uitam ca a draq de cald.

Răspuns utilizator avertizat
| KodrutZ a răspuns (pentru alindragos322):

Pina acum nu erau 35-40 de grade. Si daca nu ai facut-o de 7 luni, poate ar fi o idee sa mai si cureti sistemul de praf.

| KodrutZ a răspuns (pentru alindragos322):

Apa si sapun sau doar apa?

| qq221133 a răspuns:

Iti iei o pasta termoconductoare obisnuita, scoti placa video o deschizi si pui pe procesoarele placii (unde se afla placa termoconductoare pe care vrei so inlocuiesti ) (sper ca nu trebuie sa-ti spun ca trebuie sa stergi pasta veche de pe placa video inainte s-o pui pe aia noua), apoi totu' back together si ar trebui sa mearga la temperaturi cat de cat normale dar tine cont ca sunt 40 de grade afara, asa ca daca nu ajuta pasta termoconductoare, atunci n-ai csf! A si poti sa mai reduci voltaju' de la placa video in msi overclock! Sper ca te-am ajutat :3!