Am terminat jocul.dar ca sa nu te las cu raspunsul asa "in aer" iti dau funda.esti multumit cum am judecat?
Pai si fb casa te ajut nu mil dai? a?
Macar mil dai casa intru sa ma joc pe el si eu stiu sa ma joc sunt bucatar si sunt lvl 35. daca vr tu si ai onoarea sa ma lasi sa intru pe fb tau eu ati fac lvl mai mare. doar daca vrei
I ti-a dat gems diamante dinalea
Nuuuuuuuuuu facebook-u tau sa te ajut sa-mi dai adresa si email-u
Level 50 sunt bv ca esti 100 eu mai am sa fac 1000 de bani casa al cumpar
'
Frate da-mi si mie numele tau de pe facebook sa fim prieteni iti dau cererea de prietenie si daca ai vreun hack sa fac si eu 4800 de bani te rog frumos fac ce vrei tu.
Il am pe magician si am si 1004 de gems iessssssssssssssssssssssssssss
Ai cumparat gems sau ai facut?
Nu i-am facut dar daca imi dai facebookul tau pot sa iti fac si te 1004 gems si imi dai si o arma legendara pentru arcasa ne-am inteles?
Nu inteleg cum adica sa-ti dau o arma.imi explici?
Adica: eu iti fac 1004 de gems si tu imi dai o arma de levelu 100 dar sa fie legendara pentru aracasaa
Criss imi dai mie contul ca eu joc rampage si imi place mult dar nu am si eu nici un cont bun plss fb meu Catalin Cata
Da si eu am ajuns la pyromancer, dar nu te pot ajuta deoarece : nu ma-ai dat facebookul tau deci pa!
Fratele meu nu intelegeti ca nu mai am nevoie!? nu mai joc de vreo 5 luni jocul!
Eu am 5 eroi cu nivel 100 si 2 cu nivel 52 si 59 si am 1 milion de coins si am Wall Hack (pot trece prin pereti) si daca vreti sa pot ajuta sa faceti 300 de mii de coins ma anuntati numele meu de facebook este Marius Dan poza o vedeti
buna vreau sa intru ìn perezi la dungeon
rapage ce trebuie sa fac?