| OanaMarginean a întrebat:

Am o întrebare in legatura cu PUBG Mobile. Il am de ceva vreme si ma joc destul de des pe el. Faza e ca mi-am facut un "guest account" sau nu stiu cum sa ma exprim. As vrea sa il conectez la contul de Facebook dar imi e teama ca imi voi pierde progresul sau ca imi va fi schimbat numele. Deci...cum e? laughing se schimba numele automat si progresul mi se sterge sau cum?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Motanul239 a răspuns:

Salut,
Daca deschizi setarile din coltul dreapta sus (dupa ce te conectezi normal, ca guest), exista posibilitatea sa iti conectezi contul de Facebook. Caracterul de pe PUBG ramane neschimbat, iar din momentul acela o sa se conecteze el singur direct pe contul de Facebook de cate ori deschizi aplicatia. Nu pierzi nimic din ce ai apucat sa faci cu alte cuvinte.

1 răspuns: