| 7Roby7 a întrebat:

As avea si eu nevoie de un joc asemanator cu Perfect World sau chiar Perfect World dar pe varianta romana si sa nu fie privat.
Am nevoie ca si in Perfect World de:
-Inot(sa se poata inota)
-Zbor(sa se poata zbura)
-Level maxim mare(sa nu se gate in 2-3 zile sau o saptamana ca levelul maxim e doar 10-20)
-Sa pot alege fiecare detaliu al characterului(sa ii pot alege fiecare particica a fetzei characterului tot da nu e obligatoriu asta)
-Sa pot modifica characterul dupa ce l-am facut(daca nu imi mai place cum arata sa il pot schimba nici asta nu e obligatoriu)
Ce sa nu aiba ca in Perfect World(necesar):
-Misiuni neinspirate(sa aiba misiuni in care spune ceva nu doar-du-te bate de aia si gata...)
Ce sa aiba in plus(nu e necesar):
-Sa pot intra prin case/cladiri
-Turnamente(dueluri pentru un obiect valoros virtual in joc)
Ce sa aiba in plus(necesar):
-Varianta romana(misiunile, magazinul, characterele tot sa fie in limba romana)
Multumesc Anticipat! Funda la cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Zertinik a răspuns:

Roby Am impresia ca doar Perfect world poti face toate astea dar si eu astept mult server PW in romana dar totusi tu ce lv aveai si pe ce server erai?
$story si Metin2 sunt in romana Doar astea 2 sunt ro

2 răspunsuri:
| 7Roby7 explică:

Am lv 6 deoarece m-am lasat de joc,nu din cauza limbii,si din cauza misiunilor,sunt cam neinspirate, insa daca ar exista varianta romana, poate m-as apuca de joc. 4story e singurul in care poti zbura(insa doar la preoti de la lv 12 incolo),sa inoti si sa intri in case/cladiri,si are ceva in plus "din greseala",exista locuri secrete in joc fara monstri sau NPC dar sunt interesante,cum ar fi am gasit un loc in care pot vedea subteran,e albastru si daca ma uit in sus sunt toti copacii si tot ce e pe acolo,e super locul,dar trebuie sa le gasesti,ca nu e "blocajul ala" acolo sa nu poti intra, ca putini il gasesc, si e doar un blocaj al jocului happy

| Zertinik a răspuns:

Roby Am impresia ca doar Perfect world poti face toate astea dar si eu astept mult server PW in romana dar totusi tu ce lv aveai si pe ce server erai?