| kitisupercool a întrebat:

cum fac credite pe imvu?

16 răspunsuri:
| timioros a răspuns:

Nu faci! doar daca platesti cu bani reali.
Te joci IMVU? DOMNEEE.
ESTi bolnava
lasate

| rTurcoaz a răspuns (pentru timioros):

ESti dus laughing. Se fac gratis. Taci dracul domnisorul (noobis) lasa-te tu. Poto sa faci cu meetme si cu tollbar cu opt in to get newsletters etc. nu stii unde sa dai sa faci credits?laughing

| Alxandra4y0u a răspuns:

Inainte se faceau cu conturi dar acum nu prea se mai fac cu conturi adica nu mai merge singura modalitate cu care se mai face cr pe imvu este myyearbookwinkingfunditapuppy dog eyes:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://imvustyle.blogspot.com/.

sper sa-ti fie cat de cat de folos.:*

| BMTHMada a răspuns:

1.du-te pe google:earn credits
2.Cand ai ajus pe pagina dai la resend email si dupa vezi daca ai primit un mail sau vezi la spam --->primesti 500 cr
3.Install toolbar --->dai intall si vei primi 1000 cr.
4.Like imvu---> doar un singur click pe,, like imvu'' si primesti 500 cr
5.Manage your coupons--->click pe generate coupon code si daca ai noroc primesti 1000 cr.
6.click la myYearbook dupa fa-ti un cont sau logheaza-te cu contul de pe facebook iti va aparea o casuta care se va incarca, iesi si dupa iar intrii pe,, Register for a login to myYearbook'' si vei primi 500 cr.
Sper ca te-am ajutat

| Liviutz_Liviuu_Marginean_1995 a răspuns (pentru BMTHMada):

Imi dai linkul? unde scrie like imvu?

| BMTHMada a răspuns (pentru Liviutz_Liviuu_Marginean_1995):

Raspunsul meu a fost dat in 2012. Din pacate au disparut acele oferte cu datul likeurilor la pagina lor de facebook.

| anonim_4396 a răspuns (pentru BMTHMada):

Link-urile de la 4 si 5?

| blabla3211 a răspuns:

Buna, eu fac pana la 5.650
1) trebuie sa iti faci o poza in dress up apoi bifezi casutele care iti apar "share to my stream " " replace my profile picture" si primesti credite ( nu mai stiu cate dar primesti )
2) te duci in room si dai bearhug pentru a primi in jur de 200 credite. Alta metoda e sa intri in room la inceputul jocului si o sa mai primesti credite
3) Intri in "chat now", primesti credite
4)te duci in shop si te uiti la o haina, apoi te uiti la inimioara acea "♥ de sub haina ", adaugi acea haina la favorite si mai primesti credite
5) te duci la "my profile "stii tu unde :>, apoi iti schimbi alea de la my affinity,, "Relationship ". " here for". intelegi tu
Daca o sa faci ce zice mai sus ^^ o sa primesti bani de la imvu.
Acum iti arat cum sa faci credite singur/a :
6) te duci in earn credits, si o sa cauti pe acolo si o sa vezi ca intr-un chenar scrie "opt in to get newsletters" chestia aia cu ziarul. dai click pe ea apoi trebuie sa iti scrii email-ul, pe acolo. etc si primesti 500 credite.
7) Metoda cu Photostream. E simpla :). Pentru a primi 250 credite intri pe contul care l-ai facut, vei da add la alt cont de al tau, care vrei tu. apoi dupa ce ai dat add intri pe acel cont si dai accept la cererea de prietenie, intri iar pe contul ( nou ) iti faci o poza in dress up si o distribui pe PhotoStream.=]] Intri apoi si te loghezi pe celalalt cont aici : https://secure.imvu.com/login/ apoi cauti poza care ai distribuit-o de pe contul tau ( nou ) si dai like pentru a primi 250 cr.
8) Metoda cu toolbar. Instaleaza-ti toolbar pentru a primi 1.000 credite.
9) http://pt.imvu.com/conduit_toolbar/ Dai pe Login Imvu si primesti 1.000 credite!

Cam asta a fost tot. Daca faci tot ce ti-am spus o sa ai 5.650 credite, daca nu. mai putin! Succes in facut credite! :) :)

| Mustachεs a răspuns:

N-am habar.

| Liviutz_Liviuu_Marginean_1995 a răspuns:

Prin Toolbar

| Sarigocek_Emre_1995 a răspuns:

Cum fac>?

| DianaDODO a răspuns:

Timioros. E doar o intrebare. Daca nu ai raspunsul taci. Se fac credite si gratis! laughing)))))))))))))))))))))))))))))))))))) prost esti tu. ahahah du-te si tu si pune o intrebare " cum fac credit pe imvu?" ca nici tu nu stii cum se fac rolling on the floor))))

Întrebări similare